• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
akp yi aynı kefeye koymayalım mı.
hıı koymayalım.:KK14:

Abdullah Gül Kürt açılımı hakkında konuştu: "Türkiye için güzel şeyler olacak."- 27.7.2009
34 PKK'lı terörist Tayyip Erdoğan'ın "dönün" çağrısı üzerine Habur sınır kapısından Türkiye'ye giriş yaptı. Teröristler görkemli bir şekilde karşılandı ve serbest bırakıldı. - 19.10.2009

Tayyip Erdoğan AKP Grubunda konuştu: "Dün Habur sınır kapısında yaşanan manzarayı görüp umutlanmamak elde mi? Türkiye'de iyi şeyler oluyor, güzel şeyler oluyor. Umut verici gelişmeler oluyor." - 20.10.2009 (

chp-lilerin-bayrağa-saygısızlığı_142304.jpg

bazılarının vatan sevgisini neresinde hissettiği belli oluyor

Amerikalilarin kendi bayragini don yapip giymesindenn ne farkı var bunun.

Cepheye götürdügu bomba nem kapip bozulmasın diye cocuğunun üstünde ki battaniyeyi alıp bombanın üstüne örten bir nesilden kıçım kirlenmesin diye bayrağını g*tüne örtü yapan bir nesile. Allah sonumuzu hayreylesin.

akp yi aynı kefeye koymayalım mı.
hıı koymayalım.:KK14:

Abdullah Gül Kürt açılımı hakkında konuştu: "Türkiye için güzel şeyler olacak."- 27.7.2009
34 PKK'lı terörist Tayyip Erdoğan'ın "dönün" çağrısı üzerine Habur sınır kapısından Türkiye'ye giriş yaptı. Teröristler görkemli bir şekilde karşılandı ve serbest bırakıldı. - 19.10.2009

Tayyip Erdoğan AKP Grubunda konuştu: "Dün Habur sınır kapısında yaşanan manzarayı görüp umutlanmamak elde mi? Türkiye'de iyi şeyler oluyor, güzel şeyler oluyor. Umut verici gelişmeler oluyor." - 20.10.2009 (

Bu gerçekleri göremeyenler var

Amerikalilarin kendi bayragini don yapip giymesindenn ne farkı var bunun.

Cepheye götürdügu bomba nem kapip bozulmasın diye cocuğunun üstünde ki battaniyeyi alıp bombanın üstüne örten bir nesilden kıçım kirlenmesin diye bayrağını g*tüne örtü yapan bir nesile. Allah sonumuzu hayreylesin.
Ya aslinda onlar kisilerin zafiyeti Gecenlerde kizimi sariyerin genclik spor okulunun acilisina goturdum eglwnceden sonra ayaklarimizin alti bayrak doluydu bir aldim.iki aldim arkami bir dondum stadin iciyle bir bayrak dolu cocuk akli minikler ellerine verilen bayraklari eglence bitince atmislar yere daha o bayragin kiymetini bilemeyen ogretilemeyen cocuklar.Anne ve baba cevre Ataturkcuyum demekle oyle olunmuyor onu icinde yasamak onemli Fetva vermeye gelince boncuk gibi diziluyor herkes Ben o bayragi saatlerce tasidigimi bilirim.Bunlari haber yapan kisilerin kisiliginden suphe ederim Yanlisss
Olmamasi lazim 1 3 5 kisinin yaptigi hatayi topluma yedirtmek yanlis.O bayrak hepimizin.Hdp haric:63:

Bu nedir Allah askina pkk destekcisi bir parti ile %52 oyla cumhurbaskani secilmis ve 12 13 senedir iktidar olan bir partiyi es tutmak enteresan tabiiii.
Haklısın.
12 yıllık iktidar partisi kadar hdp bile zarar vermemiştir bu ülkeye.
Bencede kıyaslamayalım.
Hdp nin niyeti, yaptıkları ortada,evet adamların niyeti Türkiye yi bölmek.
Diğer taraftada bizim vergilerimizle ülkeye terörist doldurup birde onları besleyen , şehidin tabutuna sarılı bayrağı geri isteyip teröristin düğününe altın bilezik gönderen bir AKP .Ülkede 10 yıl içinde içsavaş çıkacak Suriye'den kontrolsüzce getirdikleri 2 milyon neidüğü belirsiz adam yüzünden.
AKP yi daha tehlikeli bulduğumu itiraf etmeliyim.

Ya aslinda onlar kisilerin zafiyeti Gecenlerde kizimi sariyerin genclik spor okulunun acilisina goturdum eglwnceden sonra ayaklarimizin alti bayrak doluydu bir aldim.iki aldim arkami bir dondum stadin iciyle bir bayrak dolu cocuk akli minikler ellerine verilen bayraklari eglence bitince atmislar yere daha o bayragin kiymetini bilemeyen ogretilemeyen cocuklar.Anne ve baba cevre Ataturkcuyum demekle oyle olunmuyor onu icinde yasamak onemli Fetva vermeye gelince boncuk gibi diziluyor herkes Ben o bayragi saatlerce tasidigimi bilirim.Bunlari haber yapan kisilerin kisiliginden suphe ederim Yanlisss
Olmamasi lazim 1 3 5 kisinin yaptigi hatayi topluma yedirtmek yanlis.O bayrak hepimizin.Hdp haric:63:
Valla kardesim cözüm sürecinde akp bir risk aldı elini taşın altına koydu. Surec mantiken dogruydu ama evdeki hesap carsiya uymadi. Olmamasi gereken tavizler verildi.

Bu konuda yanlis yapildigini inkar edemem ama insanlar o kadar iki yüzlü ki çözüm sürecinde akp teröre destek veriyor diyeceksin ama çözüm diyen yarbayi destekleyeceksin. Çözüm süreci yanlissa yarbaya neden destek oldunuz.

Akp teröre destek vermiş ama akp yi göndermek için terör partisine oy veren beynin incelenmesi gerek. Hala akp gitsin diye stratajik davranmamiz gerekiyor diyenler var. Yani akp gitsinde gerekirse biz yine hdp ye oyumuzu veririz diyorlar. Bunlar çok milliyetciler ya milliyetciligi bizden ögrenmezler ya chp nin hakkaride bir tane dahi türk bayragi olmadan yaptigi mitingi ben unutmadim. Bunlar atatürkcüler ya atatürkün büstüyle top oynayanlarla ne dediler BİRLİKTE İYİ SALLADIK.. benim icin artik sagci solcu yok bir vatansever var birde vatan hayini..

ben hala çözüm sürecinden yanayım ve hala sauvunuyorum. ama akp bunu yapmamış gibi ortaya çıkanlara lafım. yarbaayıda destekliyorum.insanın acısına saygı duymak gerekir..o acılı halde söylenen hiçbir şeye kızmamak. tam tersi o adamı avutmak gerekirdi
tarihi geçmişi yok sayamazsınız. bunlar oldu. yakın geçmişte hemde..bunlar olmamış gibi kimse davranmasın. yapıldıu ve arkasında durun o zaman.,

akp bunu yaptı. hata diyorsunuz bence değildi. ama kalkıp akp bu konuda hiçbir şey yapmamış gibi davranırsanız orada durun derim. akpnin savunduğum çok az doğru hareketlerindendir çözüm süreci

Son düzenleme:
Tabii tabii :)
Bunun diğer versiyonları da var. Aratırsan Kazlıçeşme mitingi sonrası Görüntüler diye, bulursun.
Yok be canm onu arat ben baskasini aratayim sonra sen baskasini bu boyyle devam eder yukaridada yazdim sana yazdigimida ona ornek yazdim kisilerin yaptigi hatalar toplumlari yargilatamaz ben bayrak sevgisiyle buyudum.onu bilemeyen icine yerlestiremeyenler var daha ne diyeyim.Kadinlar kulubu ve biz kadinlar aramiza girecek siyasetcinin olmamasi lazim.

Yok be canm onu arat ben baskasini aratayim sonra sen baskasini bu boyyle devam eder yukaridada yazdim sana yazdigimida ona ornek yazdim kisilerin yaptigi hatalar toplumlari yargilatamaz ben bayrak sevgisiyle buyudum.onu bilemeyen icine yerlestiremeyenler var daha ne diyeyim.Kadinlar kulubu ve biz kadinlar aramiza girecek siyasetcinin olmamasi lazim.
Haberlere çıkmış görüntüleri sanki yok gibi saymak çok enteresan evlaefe.
Dün Arkadaşının paylaştığı miting sonrası görüntüyü beğenip sonra benim paylaştığıma fake bu deyip, üstüne de Kişilerin yaptığı Davranışlar bütüne mal edilemezi savunmak hangi mantığın ürünü peki?
Vatan sevgisi onun için gözünü kırpmadan Ölüme gidebilmektir.
Klavye üzerinden 'vatan, millet, sakarya' desek ne fayda?
Olayı gerçeğe dökebilme cesareti yok birçoğumuzda.
Asıl Gerçeklik budur.

Back