ben tarıhı vıdeo seyrettırıyorummm
valla ben hala dolu dizgin İngilizce öğretmeye devam....
marifet dimi bu yaptığınız ?
geyik yaptığınızı düşünerek ciddiye almıyorum...
öğrenci yaklaşımı olsa gerek
sitemim size deil bu düşüncede olan öğretmenlerin hepsine zaten son hafta her öğrenci okula deyip cıkar ama okula gitmez siz hc öğrenci olmadınız galiba ? yada gelen 5-7 ögrencide ders işlememeniz için hatim indiriordur hiç merak etmeyn cnku bende ole yapıorum. Son hafta ders işlemenin hiçbir manası yoktur yada siz bilirsiniz öğrencilerin hakknzdaki görüşünü siz belirleyiin iyi günler.
ben kendi adıma söyliyim
son hafta tek kelime ders işlemedim
iyi günler :82:
Süpersiin deseem ?
önce Türkçeni düzeltsen
Okulu nottan ibaret görmeyin. 2. dönemin sonu değil ki bu son hafta ders işlemek istemeyesiniz.
Ben olsam, ben de işlerdim...
endüstri meslek lisesinde ingilizce öğretmeniyim. meslekte ilk senem... ve şimdiden canımdan bezdim. ilk senem olduğundan dönem ortasında atandığımdan vs olsa gerek en kötü sınıflar bende..
ikinci haftamda öğrenciye vurdum.. kendime inanamadım yaptığımda.. göz altı morardı çocuğun çok üzüldüm.
çocuklar afyon yutmuş gibi, her türlü pislik var.. tüm öğretmenler bezmiş vaziyette.. umursamıyorlar.. pekçoğu doğrudüzgün ders de anlatmıyor artık. çok da kızamıyorum onlara..böyle mi olmalıydı ya...
hep faranjitim.. ses nodülü çıktı bağırmaktan bikaç ayda..
erkek ağırlıklı kalabalık sınıflar.. genç ve bayan olduğumdan sözlü tacizleriyle de uğraşıyorum.bazı bayan hocalar tacize aldırış etmiyor,mezhebim okadar geniş değil.tolere edemiyorum. okul çok büyük,idare başıboş..en fazla döver sallarlar başlarından..
adaylığım kalkınca bırakmaayı düşünüyorum