Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stajım bitti. son hafta ders planı yapıp ders anlatmam ve hoca tarafından değerlendirilmem gerekiyordu. hocamız da dedi ki ben bi ara doldururum. sonra telefon ettim, gelip bana son bi iyilik yapıp yazılılarımı okur musun dedi. gittim okudum. zarfa koymuş formu da verdi. merak ettim açtım baktım. 92 vermiş. neye göre verdiyse..
şimdi de yapmadığım derslerin raporlarını uyduruyorum. bu ne biçim eğitim sistemi ya....
gidecekler. üzülecek misin? :))))
dürüst mü olayım, yoksa hemmmeenn uygun konum düğmeme basıp ideal cevabı mı vereyim....? :)))
çocukları özleyeceğim ama çok üzüleceğimi zannetmiyorum... hangi öğrenci boş dersi sevmez....
dovecuğum malesef durum bu,yapılmayan toplantılar,etkinlikler yapılmış gibi gösterilir.....
çiğdem bizim 12'ler son ay gelmez sadece,boş boş otururuz.Bu arada benim öğrenciler hep erkek,hep kız olsa nasıl olur diye düşünürüm hep.
fiyonk ben de öyleyim.Ve şuan ciddi ciddi kafa yorduğum bir öğrencim var,nasıl doğru yolu göstereceğim bilemiyorum.
dovecuğum malesef durum bu,yapılmayan toplantılar,etkinlikler yapılmış gibi gösterilir.....
çiğdem bizim 12'ler son ay gelmez sadece,boş boş otururuz.Bu arada benim öğrenciler hep erkek,hep kız olsa nasıl olur diye düşünürüm hep.
fiyonk ben de öyleyim.Ve şuan ciddi ciddi kafa yorduğum bir öğrencim var,nasıl doğru yolu göstereceğim bilemiyorum.
İyiyim canım benim. Buralara uğramaz oldum gebelik bölümünde takılıyorum =))bu arada yusum nerelerdesin ya,hamilelik nasıl gidiyor?
İyiyim canım benim. Buralara uğramaz oldum gebelik bölümünde takılıyorum =))
Hamilelik iyi gidiyor şimdilik, okul kapansa daha da rahatlayacağım ama =)
Sen nasılsın miskokulum?
Sınavda 6-7-8. sınıflar karma yapılıyor genelde. 7-6 karışık olan bir sınıfta çocuklar ÖĞRETMENLERİNİN İZNİYLE kopya çekmiş. Gitmiş birbirlerinin yanına oturup cevapları yazmışlar, öğretmen sıraları gezerken bak bu çocuk bu soruyu c yapmış seninki yanlış gibi şeyler söylemiş. Buldular ortamı hepsi kopya çekmiş tabi. Sınavdan sonra yine kopya çekenlerden 2 öğrenci tutturmuşlar biz kopya çektik sınav tekrarlansın diye. Kimse ikna edemedi onları söylememeleri için. Teneffüste yanıma gelip ne yapalım diye sordular, başka öğretmenlere söylememeniz iyi olur bütün sınıfı yakarsınız dedim, söyleyecekseniz de sınavın olduğu dersin öğretmenine söyleyin dedim(sınıf öğretmenleri çok aksi bir adam ne yapacağı belli olmaz) Onlar da gitmiş sınıf öğretmenlerine söylemiş o da bütün okula yaydı olayı. O sınıfın eski öğretmenleri geldi, onları görünce o da öğrendi ve kopya çekmeye izin veren öğretmen geldi. Çocuklara hakaret etti eski öğretmenlerine senin bu sınıfın gerizekalı, salak iğrenç bir sınıf bunlar diye, tehdit etti gibi bir şey oldu .Eski sınıf öğretmenleriyle kavga ettiler el kaldırdılar da arkadaşlardan biri ayırdı onları. Bütün bunlar 6-7 tane 7. sınıf öğrencisinin önünde oldu. O 2 öğrenci sınavın tekrarlanmasını istedi ve onlarla birlikte kopya çekilen sınıfta olmayanlar da yanacak... offff çocuklar korkuyor artık öğretmenlerinden..zaten çocukları sevmeyen hep hakaret eden birisiydi bunları gördükten sonra....