Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

kabak dolmasi yaptim
yanina çorba lazim fikri olan varmi?
sehriye yi kiymasiz yapiyormusnuz?
esim kiymali sevmiyor bende kiymasiz yapmasini bilmiyorum :)

Kabak dolmasi yanina yogurtlu corba yaparim genelde ben , terbiyeli tavuk ta yakisir.
Evet sehriye corbasini ayni sekilde yapip icine kiyma yerine minik tavuk parcalari atinca da enfes oluyor Hazirda tavuk yoksa bi bulyon da gayet lezzetli olur maralcim

bulyon yok ama ev yapimi tavuyk suyu var o olurmu
sebzeli çesnide yok ben onlari almiyorum ki hiç katki madeesi vardir diye
simdi bastan ver bana tarifi

3 dk da sehriye nasil pisecek,benim $ehruye haytta pismez o surede :))))
45 dk sonra yeriz herhalde smdi gidip yapsam

bulyon kullanmiyorum canim ama dolapta tavuk suyu var

Simdi baslasan 30 dk ya hazir olur canim.
*2-3 sivribiber dogranip zeytinyaginda kavrulur
*Uzerine iri dogranmis 4-5 domates eklenir pismeye birakilir.
*15 dk pisen domatesler rondodan gecirilir(rengi aciksa bi tatli kasigi salca da eklenir)
*Pure haline gelmis domateslere tavuk suyu veya su ve bulyon eklenir
*Bu karisim kaynadiktan sonra sehriyeler ,tuz ve baharat atilir ve kaynamaya birakilir.Sehriyeler pisince alti kapatilir.Kuri name serpilerek servis edilirrr , Afiyet olsun

Tel şehriye çabuk pişer.Arpa şehriye yaparsan süreyi az daha uzatabilirsin.Tarifte fazla birşey değişmez.Suyun hepsini tavuk suyu olarak koysan tadı çok hoş olmaz sanırım.4 bardak su koyarsan 3 veya 3,5 bardak tavuk suyu koy.

Wow ,supersin canim Darisi bana insh Bende su an 57 yim , 54 olsam yeter .Daha fazla verince kiyafetlerim uzerimde sallaniyor

2 br tavuga bes br su yaptim , evet kokar hepsi tavuk olursa
ben arpa seghhruye yi kastediyordum ama tel sehriyede olur farketmez :)

Wow ,supersin canim Darisi bana insh Bende su an 57 yim , 54 olsam yeter .Daha fazla verince kiyafetlerim uzerimde sallaniyor
Benimde pantolonlarım olmuyor bol geliyor ama halimden çok memnunum kendimi daha da beğenmeye başladım 155 boyla zaten fazlası kaldırmıyor beni 3 kilo verilir canım fazlan yok yani

Ben buraya akşama ne yapım diye bakmaya geldim siz 52 kiloyum 54 kiloyum yazmışınız yaa Yapmıyorum yemek filan

O fiyata ben 10 tane düdüklü alırım.Geçen gün markete 60 tlye düdüklü gelmişti.O fiyata düdüklü alsam eskimesin diye yemek yapmam ben.

Ahahah haklisin valla çeyizimde vardı ben vermedim parasını bu kadar pahalı oldugunu da bilmiyordum bu nedenle her yemegi duduklude yapıyorum artık parasını cikarmak icin

Ehehe cnm pahali bence de ceyzime annem almis sagolsun ben de yemek yaptikca ona da gonderiyorum sevinsin param bosa gitti diye dusunmesin diye :) o da mutlu oluyor ben kullandikca :)

Duduk nerede ben bilmiyorum cnm şu mavi oval olan kapak (sapindaki) duduk mu oluyor :) oyle otmuyor cunku ben sadece fiss sesi duyuyorum atesi harli acaraam yoksa ses cikarmiyor bi de kapagini acip kapamasi cok kolay

Benimde pantolonlarım olmuyor bol geliyor ama halimden çok memnunum kendimi daha da beğenmeye başladım 155 boyla zaten fazlası kaldırmıyor beni 3 kilo verilir canım fazlan yok yani

Oh mis gibi Sen mutluysan ve memnunsan en onemlisi bu zaten.Ben kilo verince annemin gozleri doluyor "hasta mi oldun kizim bi avuc kalmisin: diyor Bende "aneaaa dombik olunca benimki beni begenmiyorr " diyemiyorum tabi
Herseyden once bende kilo verince ozguvenimin arttigini hissediyorum ve begeniyorum. Darisi tum diyet magdurlarina insh

Ben buraya akşama ne yapım diye bakmaya geldim siz 52 kiloyum 54 kiloyum yazmışınız yaa Yapmıyorum yemek filan

Aman canim ben 70 kiloyu da gordum , iki yildir ugrasiyorum vermk icin, spor egzersiz ve ayriyetten sinirsiz tepinme sonucunda verebildim.Sen kac kg sun peki Hem bazi bayanalara kiko cok yakisiyor bence

Aman canim ben 70 kiloyu da gordum , iki yildir ugrasiyorum vermk icin, spor egzersiz ve ayriyetten sinirsiz tepinme sonucunda verebildim.Sen kac kg sun peki Hem bazi bayanalara kiko cok yakisiyor bence
70 kiloyuda gördüm derken ,bende 70 kiloyum,bana hakaret sayarım kilomdan değilde göbekten şikayetçiyim.

Evet bende çok şükür daha da beğeniyorum vücudumu dediğin gibi insan daha özgüveni yüksek dinç hissediyor kendini alışveriş yapasım geliyor bir de psikolojim yerine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…