Şöyle anlatayım cnm işte etleri koydum suyu saldı çekti bu normal sürede oldu suyu çektikten sonra tereyağ ve 1 bardak su ekleyip düdüklünün kapağını kapattım 15 dk sonra bitti (fisslerde bir tane kapak yukarı doğru çıkıyor 2 çizgisi oluyor 2 kademeli yani 2 çizgisi de yukarı çıkınca altını kapatıyorum bundan sonra ister butonuna bas buharı kendin boşalt, ister soğuk suya tut, ister kendi kendine kapağın geri aşağı inmesini bekle ben sonuncuyu yapıyorum yemek demlensin diye o sırada sofrayı hazırlıyorum vs)
Çorbalar fln 5-7 dk fln sürüyor
Fısss sesi bazen geliyor ama çok az geliyor cnm
Ne reklam yaptım ama
Eki Görüntüle 1779381 Benimki bu, fissler vitaquick, sapında mavi renk oval bir şy var ya o işte yemek piştikçe yukarı doğru çıkıyor yükseliyor yani
Ben et yemeğinde kapağı kapatınca harlı ates açıyorum bu kapak yükselmeye başlayınca ise altını kısıyorum tamamen 2 çizgi yükselince ocaktaki ateşi kapatıyorum ve kapağın geri inmesini yani kendi kendine soğumasını bekliyorum yemeğin içerde demlenmesi için
Youtube de videolari var canim ordan izleyerek nasil calistigini ogrenirsin ben oyle ogrendim :)