• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Çok güzel anlatırım canın nasıl çeker bilemezsin bir de beni diyetten önce yemek yerken görseydin otur 1 porsiyon daha yerdin benimle çok istekli güzel yerim herkes karşımda özenir:KK48::KK70:

:D :D :D :D Cok yasa emi :D :D:D Bendeki istah zaten baska bi boyuta ulasti su ara :KK45: Tam 5 kg verdim diyorum bi istah patlamasi yasiyorum :rolleyes: Aklimda kuzu cevirme ,patates kizartmasi , pizza , perdeli pilav , kofteli ekmek , lahmacun , maklubeee :rolleyes: Allam yardim et yareppim :KK53:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Cok yasa emi :KK70: :KK70::KK70: Bendeki istah zaten baska bi boyuta ulasti su ara :KK45: Tam 5 kg verdim diyorum bi istah patlamasi yasiyorum :rolleyes: Aklimda kuzu cevirme ,patates kizartmasi , pizza , perdeli pilav , kofteli ekmek , lahmacun , maklubeee :rolleyes: Allam yardim et yareppim :KK53:
Oyy maşallah benimde saydıklarından sadece canım pizza çekti yemedim ne zamandır 1 ay önce sanırım 2 dilim yemiştim aylar sonrasında:KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Cok yasa emi :KK70: :KK70::KK70: Bendeki istah zaten baska bi boyuta ulasti su ara :KK45: Tam 5 kg verdim diyorum bi istah patlamasi yasiyorum :rolleyes: Aklimda kuzu cevirme ,patates kizartmasi , pizza , perdeli pilav , kofteli ekmek , lahmacun , maklubeee :rolleyes: Allam yardim et yareppim :KK53:
merhaba nuryolu, yemekle alakasi yok ama bisey sorucam
çocugu tedavi olan anne senmuiydin ?
aklimda oyle kalmis, son durumu merak ettim ama konuyu bulamadim :(

kabak dolmasi yaptim
yanina çorba lazim fikri olan varmi?
sehriye yi kiymasiz yapiyormusnuz?
esim kiymali sevmiyor bende kiymasiz yapmasini bilmiyorum :)

kabak dolmasi yaptim
yanina çorba lazim fikri olan varmi?
sehriye yi kiymasiz yapiyormusnuz?
esim kiymali sevmiyor bende kiymasiz yapmasini bilmiyorum :)
Şehriye çorbasını ben hiç kıymalı yapmadım.Klasik şekilde yaparım.Önce yağda salçayı kavururum.7 bardak kadar da sıcak su eklerim.Yarım bulyon,1 çay kaşığı sebzeli çeşni,pul biber, nane atarım.Kaynayan suya 1 bardak kadar da şehriye atarım.3 dk kaynatır ,altını kapatırım.Yalnız şehriye durdukça katılaşır,erken yaparsan su miktarı arttırılabilir.Eşim benim yaptığım şehriye çorbasını çok sever.

merhaba nuryolu, yemekle alakasi yok ama bisey sorucam
çocugu tedavi olan anne senmuiydin ?
aklimda oyle kalmis, son durumu merak ettim ama konuyu bulamadim :(

Merhaba canim ,
Oglum gecen ay biraz rahatsizdi (zaturre gecirdi ) evet ama sonuclarimiz temiz cikti sukur. Yani ciddi bi problem degil elhadulillh ama konu acmadim maral'cim :KK19: Yemek topiginde mevzusu gecti sadece .Bence baska bi uyenin konusu aklinda kalan canim :KK51:

Merhaba canim ,
Oglum gecen ay biraz rahatsizdi (zaturre gecirdi ) evet ama sonuclarimiz temiz cikti sukur. Yani ciddi bi problem degil elhadulillh ama konu acmadim maral'cim :KK19: Yemek topiginde mevzusu gecti sadece .Bence baska bi uyenin konusu aklinda kalan canim :KK51:
Çok sevindim temiz çıkmasına canım çok çok geçmiş olsun:KK68:

Merhaba canim ,
geçmis olsun
yok yok losemi tedavisiydi ( Allah koruusn)
neyse unut sorduugmu

Pizza dedin mi asla affetmem , o 6 dilimi bitirmeden gozume uyku girmez vesselam :KK53:

Peki kac kilosun simdi canim ? Hedef ne kadar ?
60 kilodan en son bu sabah 52 kiloyu gördüm canım Kasım başından itibaren diyet + spor yaptım aslında tam da diyet değil daha da sağlıklı beslenme şeklini öğrendim yaşam tarzı haline getirdim :KK49:hedef 50 az kaldı çok şükür ama az kaldıkça dengesizleşti en ufacık kaçamakta hemen geri alıyorum 1 kilo böyle ine çıka ine çıka sanırım yaza kadar göreceğim hedefimi inşallah:KK70:

Back