- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Çok güzel anlatırım canın nasıl çeker bilemezsin bir de beni diyetten önce yemek yerken görseydin otur 1 porsiyon daha yerdin benimle çok istekli güzel yerim herkes karşımda özenirSen boyle anlatinca benim de canim cekti tadini bilmemden canim
Anladım canım ama sarımsaklının yerinde başkaaNormalde koyuyorum ama misafirlikte koymadı iftar yemeğine geldiklerinde koymuştum niyeyse artık misafir yemeklerine koymuyorum rahatsız olabilirler diye bende her gün yesem bıkmam
Evet sarımsak böyle mezelere çok yakışıyor ben sarımsağı bir çok şeyde kullanıyorum zatenAnladım canım ama sarımsaklının yerinde başkaa
AynenEvet sarımsak böyle mezelere çok yakışıyor ben sarımsağı bir çok şeyde kullanıyorum zaten
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuşBugun menude
*Patatesli firin tavuk
*Bulgur pilavi
*Havuc tarator
*Salata
*Ayran var
Çok güzel anlatırım canın nasıl çeker bilemezsin bir de beni diyetten önce yemek yerken görseydin otur 1 porsiyon daha yerdin benimle çok istekli güzel yerim herkes karşımda özenir
Oyy maşallah benimde saydıklarından sadece canım pizza çekti yemedim ne zamandır 1 ay önce sanırım 2 dilim yemiştim aylar sonrasındaCok yasa emi Bendeki istah zaten baska bi boyuta ulasti su ara Tam 5 kg verdim diyorum bi istah patlamasi yasiyorum Aklimda kuzu cevirme ,patates kizartmasi , pizza , perdeli pilav , kofteli ekmek , lahmacun , maklubeee Allam yardim et yareppim
merhaba nuryolu, yemekle alakasi yok ama bisey sorucamCok yasa emi Bendeki istah zaten baska bi boyuta ulasti su ara Tam 5 kg verdim diyorum bi istah patlamasi yasiyorum Aklimda kuzu cevirme ,patates kizartmasi , pizza , perdeli pilav , kofteli ekmek , lahmacun , maklubeee Allam yardim et yareppim
Bugün menüde tarhana çorbası
Lahana sarması
Yoğurt var.
Lahanayı haşladım.KKyı bırakabilsem saracağım da bırakamıyorum.
Şehriye çorbasını ben hiç kıymalı yapmadım.Klasik şekilde yaparım.Önce yağda salçayı kavururum.7 bardak kadar da sıcak su eklerim.Yarım bulyon,1 çay kaşığı sebzeli çeşni,pul biber, nane atarım.Kaynayan suya 1 bardak kadar da şehriye atarım.3 dk kaynatır ,altını kapatırım.Yalnız şehriye durdukça katılaşır,erken yaparsan su miktarı arttırılabilir.Eşim benim yaptığım şehriye çorbasını çok sever.kabak dolmasi yaptim
yanina çorba lazim fikri olan varmi?
sehriye yi kiymasiz yapiyormusnuz?
esim kiymali sevmiyor bende kiymasiz yapmasini bilmiyorum :)
Yoooook sabahtan beridir buradayım,bağımlılık yaptığı falan yok,yanlış düşünüyorsun.Bagimlilik yapiyor burasi kizz
merhaba nuryolu, yemekle alakasi yok ama bisey sorucam
çocugu tedavi olan anne senmuiydin ?
aklimda oyle kalmis, son durumu merak ettim ama konuyu bulamadim
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş
Çok sevindim temiz çıkmasına canım çok çok geçmiş olsunMerhaba canim ,
Oglum gecen ay biraz rahatsizdi (zaturre gecirdi ) evet ama sonuclarimiz temiz cikti sukur. Yani ciddi bi problem degil elhadulillh ama konu acmadim maral'cimYemek topiginde mevzusu gecti sadece .Bence baska bi uyenin konusu aklinda kalan canim
Oyy maşallah benimde saydıklarından sadece canım pizza çekti yemedim ne zamandır 1 ay önce sanırım 2 dilim yemiştim aylar sonrasında
geçmis olsunMerhaba canim ,
Oglum gecen ay biraz rahatsizdi (zaturre gecirdi ) evet ama sonuclarimiz temiz cikti sukur. Yani ciddi bi problem degil elhadulillh ama konu acmadim maral'cimYemek topiginde mevzusu gecti sadece .Bence baska bi uyenin konusu aklinda kalan canim
60 kilodan en son bu sabah 52 kiloyu gördüm canım Kasım başından itibaren diyet + spor yaptım aslında tam da diyet değil daha da sağlıklı beslenme şeklini öğrendim yaşam tarzı haline getirdimPizza dedin mi asla affetmem , o 6 dilimi bitirmeden gozume uyku girmez vesselam
Peki kac kilosun simdi canim ? Hedef ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?