- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Benim düdüklü eski usül düdüklülerden ama 1 tane yetmiyor,1 tane daha alacağım.Benim için düdüklü olsunda marka önemli değil.
Önce altını açıyoruz, kaynayınca altını kısıyoruz.Pişmeye bırakıyoruz.Her düdüklü farklı sürede pişiriyor.Onu deneyerek öğrenirsin..Örneğin ben mercimek çorbasını koyuyorum, kaynayınca kısıyorum.Maksimum 5 dk sonra kapatıyorum,pişiyor
Önce altını açıyoruz, kaynayınca altını kısıyoruz.Pişmeye bırakıyoruz.Her düdüklü farklı sürede pişiriyor.Onu deneyerek öğrenirsin..Örneğin ben mercimek çorbasını koyuyorum, kaynayınca kısıyorum.Maksimum 5 dk sonra kapatıyorum,pişiyor
Evet altı kısıkta kaldı.
Buharda piştiği için sulanıyor zaten ,altı yanmıyor.
Fıss yapıyor ama kısıkta yandığı için küçük fıss.
Kaynaması ilk başta fazla fıss çıkarmasından anlaşılıyor,kaynamasa bile sesi çok olursa kes sesini deyip kısıyorum.
Kaynamaya başlayıncada kapağı kapatılabilir,kısığa alınabilir ama ben gerek görmüyorum.
Çok maharetlidirAaa 5 dakika mi , valla supermisBi bilenin gozetiminde uygulamali ogreniyim ben bu keratayi Maharetlerini yeni yeni ogreniyorum duduklunun
Nevreste hazır nuryolu düdüklüden korkuyorken,bir daha ki yarışmanın ödülü düdüklü tencere olsun mu?
Şöyle anlatayım cnm işte etleri koydum suyu saldı çekti bu normal sürede oldu suyu çektikten sonra tereyağ ve 1 bardak su ekleyip düdüklünün kapağını kapattım 15 dk sonra bitti (fisslerde bir tane kapak yukarı doğru çıkıyor 2 çizgisi oluyor 2 kademeli yani 2 çizgisi de yukarı çıkınca altını kapatıyorum bundan sonra ister butonuna bas buharı kendin boşalt, ister soğuk suya tut, ister kendi kendine kapağın geri aşağı inmesini bekle ben sonuncuyu yapıyorum yemek demlensin diye o sırada sofrayı hazırlıyorum vs)
Çorbalar fln 5-7 dk fln sürüyor
Fısss sesi bazen geliyor ama çok az geliyor cnm
Ne reklam yaptım amaEki Görüntüle 1779381
Benimki bu, fissler vitaquick, sapında mavi renk oval bir şy var ya o işte yemek piştikçe yukarı doğru çıkıyor yükseliyor yani
Ben et yemeğinde kapağı kapatınca harlı ates açıyorum bu kapak yükselmeye başlayınca ise altını kısıyorum tamamen 2 çizgi yükselince ocaktaki ateşi kapatıyorum ve kapağın geri inmesini yani kendi kendine soğumasını bekliyorum yemeğin içerde demlenmesi için
Youtube de videolari var canim ordan izleyerek nasil calistigini ogrenirsin ben oyle ogrendim :)
Wow , bayagi yetenekli bisey bu yaPatlama riski falan da yoksa mukemmelmis , cok begendim.Gule gule kullan canim Fiyati ne peki lokumcum
Aklıma gelmedi canım gelseydi onuda eklerdim yanına şekerim havuç tarator yaptım yeşil salatayla anca yendi zaten kv havuç salatasına bayıldıYoğurtlu mor lahana salatası da yapabilirsin o da güzel oluyo
Cvp birsz gec olacak ama közlenmis kırmızı biber yoğurtlaması da güzel oluyor meze olaraj canim :)
Patlama riski var mı bilemiyorum canım saatlerce ocakta bıraksan her duduklu patlar sanirim kullanma klavuzu epey ayrintili okumaya usenmezsen orda yaziyordu bir seyler
Canim bunlarin litrelerine gore fiyatlari degisiyormus
Fissler Vitaquick Bluepoint 8lt en uygun fiyat olarak hepsiburada da 499.90 TL yazıyor, 6lt olanı da bizdeuygun.com da 415 TL yazıyor en uygun fiyat
Afiyet olsun canımcım havuç taratoru ben de hergün yesem bıkmam heraldeAklıma gelmedi canım gelseydi onuda eklerdim yanına şekerim havuç tarator yaptım yeşil salatayla anca yendi zaten kv havuç salatasına bayıldı
Onu geçen iftara aldığımda yapmıştım lokumum havucu da yapmıştım gerçi ama yine yaptım şekerimin dediği gibi mor lahana da başka tabağa ekleyip renkli görsel oluşturabilirdim bir daha ki sefere artık
Sağolun güzellikler yardımınız için
Normalde koyuyorum ama misafirlikte koymadı iftar yemeğine geldiklerinde koymuştum niyeyse artık misafir yemeklerine koymuyorum rahatsız olabilirler diye bende her gün yesem bıkmamAfiyet olsun canımcım havuç taratoru ben de hergün yesem bıkmam heraldesarımsak koyuyomusun?
Patlama riski var mı bilemiyorum canım saatlerce ocakta bıraksan her duduklu patlar sanirim kullanma klavuzu epey ayrintili okumaya usenmezsen orda yaziyordu bir seyler
Fissler Vitaquick Bluepoint 8lt en uygun fiyat olarak hepsiburada da 499.90 TL yazıyor, 6lt olanı da bizdeuygun.com da 415 TL yazıyor en uygun fiyat
Aklıma gelmedi canım gelseydi onuda eklerdim yanına şekerim havuç tarator yaptım yeşil salatayla anca yendi zaten kv havuç salatasına bayıldı
Onu geçen iftara aldığımda yapmıştım lokumum havucu da yapmıştım gerçi ama yine yaptım şekerimin dediği gibi mor lahana da başka tabağa ekleyip renkli görsel oluşturabilirdim bir daha ki sefere artık
Sağolun güzellikler yardımınız için
Çok nefis bir şey ya ek olarak ilave etmen harika olmuş canımcımAfiyet olsun nehircimİftar didin ,havuc didin , salata didin ,tarator didin yemek menume
bi kalem daha eklemis oldumHele bi de havuc tarator uzerine ceviz de eklenince muhtesem otesi oluyor
Çok nefis bir şey ya ek olarak ilave etmen harika olmuş canımcımKereviz salatasına da çok yakışıyor ceviz
Turp yemedim kerevizi seviyorum ama çok sağlıklı acayip iyi bir şey onun için yiyorum bir de tek başına ağır ve kokuyor ama salatası çok nefis bana göre yoğurt çok az mayonez sarımsak dereotuyla yapılıyor cevizde ekliyorum hiç koku yok keyfini çıkarıyorum yine canım çekti bakKereviz salatasi daha once hic yapmadim desemBizim burada kereviz bulmak mesele , bi de turp sevmedigimden turpa benziyor olusu kendisine antipati duymama sebep oluyor Belki de lezzetlidir denemem lazim aslinda :)
Yoğurdu sevdiğinden olmasın sevmen.Yoğurdu hıyara bile katsan güzel oluyor yavTurp yemedim kerevizi seviyorum ama çok sağlıklı acayip iyi bir şey onun için yiyorum bir de tek başına ağır ve kokuyor ama salatası çok nefis bana göre yoğurt çok az mayonez sarımsak dereotuyla yapılıyor cevizde ekliyorum hiç koku yok keyfini çıkarıyorum yine canım çekti bak
Sarımsak ve yoğurdu neye eklesem güzel gerçekten ama ben niyeyse çok sevdim sağlıklı olması da cezbetti ceviz falanda ekleyince gayet sağlıklı bir akşam yemeği oldu diyette benim içinYoğurdu sevdiğinden olmasın sevmen.Yoğurdu hıyara bile katsan güzel oluyor yav
Turp yemedim kerevizi seviyorum ama çok sağlıklı acayip iyi bir şey onun için yiyorum bir de tek başına ağır ve kokuyor ama salatası çok nefis bana göre yoğurt çok az mayonez sarımsak dereotuyla yapılıyor cevizde ekliyorum hiç koku yok keyfini çıkarıyorum yine canım çekti bak
Yoğurdu sevdiğinden olmasın sevmen.Yoğurdu hıyara bile katsan güzel oluyor yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?