Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Benim düdüklü eski usül düdüklülerden ama 1 tane yetmiyor,1 tane daha alacağım.Benim için düdüklü olsunda marka önemli değil.

Bana da 1 tane yetmiyor ya her gun her gun kullaninca her gun yikamak gerekiyor yoruluyorum bi de buyuk olunca yikarken evirip cevirmesi zor oluyor :)

Bana bir tane de kucuk lazim benimki 8 lt mi ne :)

Aaa 5 dakika mi , valla supermis Bi bilenin gozetiminde uygulamali ogreniyim ben bu keratayi Maharetlerini yeni yeni ogreniyorum duduklunun

Him , peki tencerenin kapagini kapamadan kaynatip sonra kapagini kapasak olur mu O ses duyulmaz hem , olur mu ki

Wow , bayagi yetenekli bisey bu ya Patlama riski falan da yoksa mukemmelmis , cok begendim.Gule gule kullan canim Fiyati ne peki lokumcum

Wow , bayagi yetenekli bisey bu ya Patlama riski falan da yoksa mukemmelmis , cok begendim.Gule gule kullan canim Fiyati ne peki lokumcum

Patlama riski var mı bilemiyorum canım saatlerce ocakta bıraksan her duduklu patlar sanirim kullanma klavuzu epey ayrintili okumaya usenmezsen orda yaziyordu bir seyler

Canim bunlarin litrelerine gore fiyatlari degisiyormus

Fissler Vitaquick Bluepoint 8lt en uygun fiyat olarak hepsiburada da 499.90 TL yazıyor, 6lt olanı da bizdeuygun.com da 415 TL yazıyor en uygun fiyat

Yoğurtlu mor lahana salatası da yapabilirsin o da güzel oluyo
Aklıma gelmedi canım gelseydi onuda eklerdim yanına şekerim havuç tarator yaptım yeşil salatayla anca yendi zaten kv havuç salatasına bayıldı
Cvp birsz gec olacak ama közlenmis kırmızı biber yoğurtlaması da güzel oluyor meze olaraj canim :)

Onu geçen iftara aldığımda yapmıştım lokumum havucu da yapmıştım gerçi ama yine yaptım şekerimin dediği gibi mor lahana da başka tabağa ekleyip renkli görsel oluşturabilirdim bir daha ki sefere artık

Sağolun güzellikler yardımınız için

O fiyata ben 10 tane düdüklü alırım.Geçen gün markete 60 tlye düdüklü gelmişti.O fiyata düdüklü alsam eskimesin diye yemek yapmam ben.

Afiyet olsun canımcım havuç taratoru ben de hergün yesem bıkmam heraldesarımsak koyuyomusun?

Pahali mi biraz acaba Ozellikleri cok iyi ama hakketen. Sevdim bu dudukluyu Aslinda madem bu kadar pahali ,duduk calmak yerine sarki calmaliydi bence
Saka bi tarafa , eger duduklu almaya karar verirsem fissler 'i mutlaka degerlendircem Tesekkur ederim canim

Afiyet olsun nehircim İftar didin ,havuc didin , salata didin ,tarator didin yemek menume
bi kalem daha eklemis oldum Hele bi de havuc tarator uzerine ceviz de eklenince muhtesem otesi oluyor

Afiyet olsun nehircim İftar didin ,havuc didin , salata didin ,tarator didin yemek menume
bi kalem daha eklemis oldum Hele bi de havuc tarator uzerine ceviz de eklenince muhtesem otesi oluyor
Çok nefis bir şey ya ek olarak ilave etmen harika olmuş canımcım Kereviz salatasına da çok yakışıyor ceviz

Çok nefis bir şey ya ek olarak ilave etmen harika olmuş canımcım Kereviz salatasına da çok yakışıyor ceviz

Kereviz salatasi daha once hic yapmadim desem Bizim burada kereviz bulmak mesele , bi de turp sevmedigimden turpa benziyor olusu kendisine antipati duymama sebep oluyor Belki de lezzetlidir denemem lazim aslinda :)

Kereviz salatasi daha once hic yapmadim desem Bizim burada kereviz bulmak mesele , bi de turp sevmedigimden turpa benziyor olusu kendisine antipati duymama sebep oluyor Belki de lezzetlidir denemem lazim aslinda :)
Turp yemedim kerevizi seviyorum ama çok sağlıklı acayip iyi bir şey onun için yiyorum bir de tek başına ağır ve kokuyor ama salatası çok nefis bana göre yoğurt çok az mayonez sarımsak dereotuyla yapılıyor cevizde ekliyorum hiç koku yok keyfini çıkarıyorum yine canım çekti bak

Yoğurdu sevdiğinden olmasın sevmen.Yoğurdu hıyara bile katsan güzel oluyor yav

Yoğurdu sevdiğinden olmasın sevmen.Yoğurdu hıyara bile katsan güzel oluyor yav
Sarımsak ve yoğurdu neye eklesem güzel gerçekten ama ben niyeyse çok sevdim sağlıklı olması da cezbetti ceviz falanda ekleyince gayet sağlıklı bir akşam yemeği oldu diyette benim için

Sen boyle anlatinca benim de canim cekti tadini bilmemden canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…