Ben de düdüklü olmadan yemek yapamıyorum.Sürekli elimin altında olacakNeden korkuyorsun birşey mi geldi başına
Haklısın canım bir defa korkmuşsun kullanamazsınAy.ne guzelKeske bende oyle.sevebilsem Zamandan da tasarruf olurdu.Evet nevos , komsumuzun duduklusu patlamisti mutfaklari mahfolmustu :/ Mutfagi gectim yakininda biri.olsa tam olumcul olur Allah korusun.ondan dolayi dudukluye bi turlu alisamadim bend
Ay.ne guzelKeske bende oyle.sevebilsem Zamandan da tasarruf olurdu.Evet nevos , komsumuzun duduklusu patlamisti mutfaklari mahfolmustu :/ Mutfagi gectim yakininda biri.olsa tam olumcul olur Allah korusun.ondan dolayi dudukluye bi turlu alisamadim bend
Ee canim o zaman tencerede uzun surede pistigi icin epey vakit harciyorsundur?
Düduklüde kavurmam 15 dk gibi bir sürede pişti mesela yumuşacık oldu hem de
Düdüklüde daha lezzetli oluyor yemekler bence bu fobini yen fissler tavsiye ederim ztn pişmesi kısa sürdüğü için başından ayrılmana gerek yok böylece ocakta unutma derdi patlama derdi olmaz kapağı da bir tıkla açılıyor
Haklısın canım bir defa korkmuşsun kullanamazsın
Ama şimdiki düdüklüler daha kolay ve rahatKullanıma dikkat ettiğin sürece birşey olmuyor..Ben evlendiğimden beri kullanıyorum.Annem çok kullanmaz ,onlara gittiğim zaman söylenirim. Bana düdüklü verin diye
Altını çok açmadığın sürece ses çıkarmıyor canımValla siz boyle deyince dudukluyu acip kullanasim.geliyor nevos :rollleyes: Aslinda nohut icin.falan gozum ariyor ama elim varmiyor bi turlu :/ PembeLokum 'un dedigi dudukluye bi bakim , garip sesler cikarmiyorsa harika olurdu hakikaten
Ben 10 yıldan fazla o düdüklülerden kullandım dediğim gibi altını çok açmadığın sürece birşey olmuyor15 dakika miHakikaten mi ???
Ben kavurma yapinca 50 dk granti pisme suresi oluyor , bi de kemikli etse 1 saatten asagi pismiyor hatta daha fazlaAslinda ceyizimden kalan bi duduklum var , korkmaz markali ama eski usul patlayanlardan
Senim soyledigin dudukluyu bi arastiriyim bakim , patlamiyor fissss sesi cikarmiyorsa harika biseymis o zaman
Altını çok açmadığın sürece ses çıkarmıyor canımSadece aşurelik buğday ve mercimekte dikkat etmek gerekiyor.Çabuk pişiyor dibine tutabiliyor veya altını çok açarsan fışkırabiliyor Ben dikkat ediyorum başıma pek birşey gelmedi
Benim düdüklüde Cookplus kk'nın hediyesi 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum
Ben 10 yıldan fazla o düdüklülerden kullandım dediğim gibi altını çok açmadığın sürece birşey olmuyorBirde kapağını hemen açmayacaksın.Soğumasını bekleyeceksin
Önce altını açıyoruz, kaynayınca altını kısıyoruz.Pişmeye bırakıyoruz.Her düdüklü farklı sürede pişiriyor.Onu deneyerek öğrenirsin..Örneğin ben mercimek çorbasını koyuyorum, kaynayınca kısıyorum.Maksimum 5 dk sonra kapatıyorum,pişiyorHep kisikta mi kaliyor peki nevos ? Mesela et pisiricem ,eti yikadim dudukluye yerlestirdim , tuz baharat ve su ekledim kapagini kapattim...Bu asamadan sonra ne olacak ? Alti hep kisikta mi kaliyor ,yukardaki dudugu acik mi kaliyor ?
Ben bugün yaptım eti düdüklüde.Normal tencerede ne kadar pişirsende sert kalıyor,benimki eski usül düdüklü.Yarım saat anca sürdü,lokum gibi olmuştu.Sadece tencereye koydum,daha ellemedim,kendi kendine pişti.Hep kisikta mi kaliyor peki nevos ? Mesela et pisiricem ,eti yikadim dudukluye yerlestirdim , tuz baharat ve su ekledim kapagini kapattim...Bu asamadan sonra ne olacak ? Alti hep kisikta mi kaliyor ,yukardaki dudugu acik mi kaliyor ?
Nevreste hazır nuryolu düdüklüden korkuyorken,bir daha ki yarışmanın ödülü düdüklü tencere olsun mu?Önce altını açıyoruz, kaynayınca altını kısıyoruz.Pişmeye bırakıyoruz.Her düdüklü farklı sürede pişiriyor.Onu deneyerek öğrenirsin..Örneğin ben mercimek çorbasını koyuyorum, kaynayınca kısıyorum.Maksimum 5 dk sonra kapatıyorum,pişiyor
Benim düdüklü eski usül düdüklülerden ama 1 tane yetmiyor,1 tane daha alacağım.Benim için düdüklü olsunda marka önemli değil.Yeni nesil dudukluler bu korkuları yenmemizi sagliyor ben de kullanamazdim fissler aldigimdan beri kullaniyorum sizin duduklunuz nedir?
Yeni kategorimiz kahvaltı sofraları olacakNevreste hazır nuryolu düdüklüden korkuyorken,bir daha ki yarışmanın ödülü düdüklü tencere olsun mu?
Şimdi düdülüklü tencereler genelde iki boy tek düdüklü tencere kapağı olarak satılıyorBenim düdüklü eski usül düdüklülerden ama 1 tane yetmiyor,1 tane daha alacağım.Benim için düdüklü olsunda marka önemli değil.
Ben bugün yaptım eti düdüklüde.Normal tencerede ne kadar pişirsende sert kalıyor,benimki eski usül düdüklü.Yarım saat anca sürdü,lokum gibi olmuştu.Sadece tencereye koydum,daha ellemedim,kendi kendine pişti.
Evet altı kısıkta kaldı.Yani alti kisikta mi kaldi ? Dudugu fissss yapti mi ? Dudugu hep acikmiydi yoksa sonradan mi actin ? Kaynadiktan sonra alti kisiliyor mu veya kaynadigi nereden anlasiliyor ...Aklimda milyonlarca soru
15 dakika miHakikaten mi ???
Ben kavurma yapinca 50 dk granti pisme suresi oluyor , bi de kemikli etse 1 saatten asagi pismiyor hatta daha fazlaAslinda ceyizimden kalan bi duduklum var , korkmaz markali ama eski usul patlayanlardan
Senim soyledigin dudukluyu bi arastiriyim bakim , patlamiyor fissss sesi cikarmiyorsa harika biseymis o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?