• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Neyse söyleyeyim madem,Tokat yöresine ait etli yaprak sarma yapacaktım.Sen kazandın değil mi?Aslında ben sana ayıp olmasın diye katılmadım:KK53:.Seni geçerdim belki ,üzülürdün,seni sevdiğimden:KK60:

Sagol canim :KK45: Beni bu kadar dusunecegin aklima gelmezdi :KK60: Aslinda ben yaprak sarma ,maklube ,kaburga dolmasi falan bekledim ama yapan olmadi. Sanirim boyle olunca benim isim kolaylasti :KK53:

Yoğurt çorbası
Fırında köfte patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil salata
Islak kek

Afiyet olsun:KK68:

Akşama misafirlerim olabilir yanına ek bir tane meze düşünüyorum ama bakalım ne bulacağım:KK53: Haydari mesela ?

Geçen sefer havuç tarator süzme yoğurtlu kırmızı biber mezesi yapmıştım çünkü:KK14: Ya da hiç riske atmadan havuç tarator yapayım :KK70:

Son düzenleme:
Bugün menüde et kavurma ve şehriyeli pirinç pilavı vardı :kk77::kk77::kk77:

Zahmetsiz bir menü ne yapsam diye düşünenler düdüklünüz varsa düşünebilirsiniz:kk77::kk77::kk77:
Et kavurmayı bende düdüklüde yaparım.Ama nuryolu nuryolu da (konu sahibi)dahil düdüklü kullanmaktan korktuğu için kullanmayan çok kişi var ne yazık ki.:KK69:

Yoğurt çorbası
Fırında köfte patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil salata
Islak kek

Akşama misafirlerim olabilir yanına ek bir tane meze düşünüyorum ama bakalım ne bulacağım:KK53: Haydari mesela ?

Geçen sefer havuç tarator süzme yoğurtlu kırmızı biber mezesi yapmıştım çünkü:KK14: Ya da hiç riske atmadan havuç tarator yapayım :KK70:
Yoğurtlu mor lahana salatası da yapabilirsin o da güzel oluyo :KK76:

Yoğurt çorbası
Fırında köfte patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil salata
Islak kek

Cvp birsz gec olacak ama közlenmis kırmızı biber yoğurtlaması da güzel oluyor meze olaraj canim :)

Yeni nesil dudukluler bu korkuları yenmemizi sagliyor ben de kullanamazdim fissler aldigimdan beri kullaniyorum sizin duduklunuz nedir?

Valla.basinda "duduk" olan hic bi tencereyi kullanamiyorum canim :KK45: Fobi mi desem aliskanlik mi bilmiyorum ama tum duduklulerden tirsiyorum :KK30: O fisss sesi bana potansiyel bi bomba olma ozelligini hatirlatiyor :KK51:

Evet malesef dudukluden feci korkuyorum :KK43: Hele fisssssss diye fislayinca tum hayatim.film seridi olup gozumun onunden geciyor sanki :KK53: :-)
Ben de düdüklü olmadan yemek yapamıyorum.Sürekli elimin altında olacak:-)Neden korkuyorsun birşey mi geldi başına:cry:

Valla.basinda "duduk" olan hic bi tencereyi kullanamiyorum canim :KK45: Fobi mi desem aliskanlik mi bilmiyorum ama tum duduklulerden tirsiyorum :KK30: O fisss sesi bana potansiyel bi bomba olma ozelligini hatirlatiyor :KK51:

Ee canim o zaman tencerede uzun surede pistigi icin epey vakit harciyorsundur?

Düduklüde kavurmam 15 dk gibi bir sürede pişti mesela yumuşacık oldu hem de

Düdüklüde daha lezzetli oluyor yemekler bence bu fobini yen fissler tavsiye ederim ztn pişmesi kısa sürdüğü için başından ayrılmana gerek yok böylece ocakta unutma derdi patlama derdi olmaz kapağı da bir tıkla açılıyor

Back