Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Neyse söyleyeyim madem,Tokat yöresine ait etli yaprak sarma yapacaktım.Sen kazandın değil mi?Aslında ben sana ayıp olmasın diye katılmadım.Seni geçerdim belki ,üzülürdün,seni sevdiğimden

Sagol canim Beni bu kadar dusunecegin aklima gelmezdi Aslinda ben yaprak sarma ,maklube ,kaburga dolmasi falan bekledim ama yapan olmadi. Sanirim boyle olunca benim isim kolaylasti

Yoğurt çorbası
Fırında köfte patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil salata
Islak kek

Afiyet olsun

Akşama misafirlerim olabilir yanına ek bir tane meze düşünüyorum ama bakalım ne bulacağım Haydari mesela ?

Geçen sefer havuç tarator süzme yoğurtlu kırmızı biber mezesi yapmıştım çünkü Ya da hiç riske atmadan havuç tarator yapayım

Son düzenleme:
Bugün menüde et kavurma ve şehriyeli pirinç pilavı vardı

Zahmetsiz bir menü ne yapsam diye düşünenler düdüklünüz varsa düşünebilirsiniz
Et kavurmayı bende düdüklüde yaparım.Ama nuryolu da (konu sahibi)dahil düdüklü kullanmaktan korktuğu için kullanmayan çok kişi var ne yazık ki.

Yoğurtlu mor lahana salatası da yapabilirsin o da güzel oluyo

Cvp birsz gec olacak ama közlenmis kırmızı biber yoğurtlaması da güzel oluyor meze olaraj canim :)

Yeni nesil dudukluler bu korkuları yenmemizi sagliyor ben de kullanamazdim fissler aldigimdan beri kullaniyorum sizin duduklunuz nedir?

Valla.basinda "duduk" olan hic bi tencereyi kullanamiyorum canim Fobi mi desem aliskanlik mi bilmiyorum ama tum duduklulerden tirsiyorum O fisss sesi bana potansiyel bi bomba olma ozelligini hatirlatiyor

Evet malesef dudukluden feci korkuyorum Hele fisssssss diye fislayinca tum hayatim.film seridi olup gozumun onunden geciyor sanki
Ben de düdüklü olmadan yemek yapamıyorum.Sürekli elimin altında olacakNeden korkuyorsun birşey mi geldi başına

Valla.basinda "duduk" olan hic bi tencereyi kullanamiyorum canim Fobi mi desem aliskanlik mi bilmiyorum ama tum duduklulerden tirsiyorum O fisss sesi bana potansiyel bi bomba olma ozelligini hatirlatiyor

Ee canim o zaman tencerede uzun surede pistigi icin epey vakit harciyorsundur?

Düduklüde kavurmam 15 dk gibi bir sürede pişti mesela yumuşacık oldu hem de

Düdüklüde daha lezzetli oluyor yemekler bence bu fobini yen fissler tavsiye ederim ztn pişmesi kısa sürdüğü için başından ayrılmana gerek yok böylece ocakta unutma derdi patlama derdi olmaz kapağı da bir tıkla açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…