Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Kaçırmadan sorayım nasıl yapıyorsun bende yapsam mi sürekli tyketiyoruz sağlıklı olsun

Lezzet olarak cok daha lezzetli ama paket kadar pratik degil malesef
Hamuru : 2 yumurta , 4 su bardagi un , 1 su bardagi ilik su ve tuz.
Yapimi : Un bi kana alinir ortasina yumurtalar kirilir tuz ve su da eklenerek oldukca sert bi hamur yogurulur.En zor kismi o hamuru acmak Mardane yardimi ile yarim cm kalinliginda acilarak kalin seritler seklinde kesilir (farkli sekiller de kesilebilinir ama ben uzun tercih ediyorum , kaynamis tuzlu suda 10 dk haslanir suzulur ve uzerine istenilen sos dokulur, Afiyet olsun :)

Evde simit pogaca her seyi duydum da evde makarna yapani duymamistim :)

Barilla nin lazanya paketi oluyor ondan almistim ben firina vermeden once haslamana gerek olmuyor direk firina veriyorsun

Aklimda bulunsun bu marka o zaman

İmkanim olsa ekmegimi ,yogurdumu da kendim yapicam ama iki cocukla cok zor
Sen de bebis bekliyorsun galiba Saglikla kucakla insh canim

Aklimda bulunsun bu marka o zaman

İmkanim olsa ekmegimi ,yogurdumu da kendim yapicam ama iki cocukla cok zor
Sen de bebis bekliyorsun galiba Saglikla kucakla insh canim

Ekmek bildigimiz ekmek mi? Biz sadece bazlama ekmek yapiyoruz o da bazen yani

Yogurt yapmak aslinda zahmetli degil ben de evet bebis beklidigim icin yogurtcuda yogurt yapiyorum :) sagol cnm insallah

Gece yogurtcuya sutu döj 1 kasik yogurt koy sabaha hazir

Evet bildigimiz ekmek , ekmekci vardi bi donem almayi dusundum ama yorumlari okuyunca vazgectim . Annem hamur yogurup firina gonderir bazen ekmek yapip yollarlar Bazlamayi ,gozlemeyi oglum cok sever ,kahvaltiya yaparim sıkça
Bende hamilelik ve kizimima bi kac ay oncesine kadar mayaliyordum ama sutcumden uzaga tasindim su an hazir yogurtlarla idare etmekteyim Aslinda hersetin ev yapimi daha saglikli ve lezzetli ama her zaman imkanlar uygun olamayabiliyor iste

Hmm hamir yogurup firina gondermesi de zahmetli ya

Ben yogurdu gunluk cam sise sutlerle yapiyorum

Ben beceremicem sanırım :) pazarda görüyorum satıyorlar onun gibi heralde pazardan mi alsam acaba

su boregı yaptım yanına dolma sardım sonra ımambayıldı kunefe mercımek corbası yaptım ayyy kollarım koptu valla

Ne yaptin bacim sen Yahu seni yanlis tanimisim sen ne yetenekli hatunmussun ..Bi dakika ..utanip geliyorum canim

Vayy ozguven tavannn Bu ayki yarismada seni de aramizda gorebilcekmiyiz peki tolincigim Sen ki bir gunde 5 cesit yemek yapabilen bi aşcisin , senden ogrenecegimiz cok sey varrr
ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…