Allah razı olsun...ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum
ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum
Allah razı olsun...
Senin kadar düşünceli bir üye daha önce görmedim
Kıymetini bilmiyoruzAynen nevos ya , goruyon mu tolişi senHep bizi dusunuyormusta haberimiz yokmus
Ama bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayın
nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüütttttAma bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayınTolin bu yarışmaya katılacak ve 1. Olacak
İkinci olmak istiyorsanız katılın.
Tolin'cim yarışma sana feda olsun.nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüüttttt
Ama bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayınTolin bu yarışmaya katılacak ve 1. Olacak
İkinci olmak istiyorsanız katılın.
nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüüttttt
Tolin'cim yarışma sana feda olsun.
Kahvaltılıklarını kap gel bekliyorum
Kusura bakmayın,biraz ikinci ve sonrası olmayı kabul edinOff nevos ama toline bu kadar israr etmeyelim demistim sanaO gelicek bizim masalar emekler bosa gidicek hep
Amacım yeni birşeyler öğrenmek zatenSimdi bu kiz peynir zeytinke yetinmez , neler hazirlar nelerBizim de gozumuz ufkumuz acilir biseyler ogreniriz nevosum
Kusura bakmayın,biraz ikinci ve sonrası olmayı kabul edin
Amacım yeni birşeyler öğrenmek zatenUmarım bu söylediklerime pişman olmam
Ben o riske bile girememİkincilige de raziyim ama tum oylari alcak ve 0 oy ile yarismayi bitircem diye cok tirsiyorumBu beni derinden etkiler , kk nu terkedebilirim
Benden ondan korkuyorumBu yarisma sonrasinda kazen gorevini toline verecek diye ciddi tereddutlerim var nevos
Ben o riske bile girememBeni beklemeyin katılayamıyacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?