• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Kaçırmadan sorayım nasıl yapıyorsun bende yapsam mi sürekli tyketiyoruz sağlıklı olsun

Lezzet olarak cok daha lezzetli ama paket kadar pratik degil malesef :-)
Hamuru : 2 yumurta , 4 su bardagi un , 1 su bardagi ilik su ve tuz.
Yapimi : Un bi kana alinir ortasina yumurtalar kirilir tuz ve su da eklenerek oldukca sert bi hamur yogurulur.En zor kismi o hamuru acmak :KK51: Mardane yardimi ile yarim cm kalinliginda acilarak kalin seritler seklinde kesilir (farkli sekiller de kesilebilinir ama ben uzun tercih ediyorum , kaynamis tuzlu suda 10 dk haslanir suzulur ve uzerine istenilen sos dokulur, Afiyet olsun :kk77: :)

Evde simit pogaca her seyi duydum da evde makarna yapani duymamistim :)

Barilla nin lazanya paketi oluyor ondan almistim ben firina vermeden once haslamana gerek olmuyor direk firina veriyorsun

Aklimda bulunsun bu marka o zaman :kk77:

İmkanim olsa ekmegimi ,yogurdumu da kendim yapicam ama iki cocukla cok zor :KK51:
Sen de bebis bekliyorsun galiba :nazar: Saglikla kucakla insh canim :KK19:

Aklimda bulunsun bu marka o zaman :kk77:

İmkanim olsa ekmegimi ,yogurdumu da kendim yapicam ama iki cocukla cok zor :KK51:
Sen de bebis bekliyorsun galiba :nazar: Saglikla kucakla insh canim :KK19:

Ekmek bildigimiz ekmek mi? Biz sadece bazlama ekmek yapiyoruz o da bazen yani

Yogurt yapmak aslinda zahmetli degil ben de evet bebis beklidigim icin yogurtcuda yogurt yapiyorum :) sagol cnm insallah

Gece yogurtcuya sutu döj 1 kasik yogurt koy sabaha hazir

Ekmek bildigimiz ekmek mi? Biz sadece bazlama ekmek yapiyoruz o da bazen yani

Yogurt yapmak aslinda zahmetli degil ben de evet bebis beklidigim icin yogurtcuda yogurt yapiyorum :) sagol cnm insallah

Gece yogurtcuya sutu döj 1 kasik yogurt koy sabaha hazir

Evet bildigimiz ekmek , ekmekci vardi bi donem almayi dusundum ama yorumlari okuyunca vazgectim . Annem hamur yogurup firina gonderir bazen ekmek yapip yollarlar :kk77: Bazlamayi ,gozlemeyi oglum cok sever ,kahvaltiya yaparim sıkça :KK200:
Bende hamilelik ve kizimima bi kac ay oncesine kadar mayaliyordum ama sutcumden uzaga tasindim su an hazir yogurtlarla idare etmekteyim :KK51: Aslinda hersetin ev yapimi daha saglikli ve lezzetli ama her zaman imkanlar uygun olamayabiliyor iste :KK51:

Evet bildigimiz ekmek , ekmekci vardi bi donem almayi dusundum ama yorumlari okuyunca vazgectim . Annem hamur yogurup firina gonderir bazen ekmek yapip yollarlar :kk77: Bazlamayi ,gozlemeyi oglum cok sever ,kahvaltiya yaparim sıkça :KK200:
Bende hamilelik ve kizimima bi kac ay oncesine kadar mayaliyordum ama sutcumden uzaga tasindim su an hazir yogurtlarla idare etmekteyim :KK51: Aslinda hersetin ev yapimi daha saglikli ve lezzetli ama her zaman imkanlar uygun olamayabiliyor iste :KK51:

Hmm hamir yogurup firina gondermesi de zahmetli ya

Ben yogurdu gunluk cam sise sutlerle yapiyorumo_O

Lezzet olarak cok daha lezzetli ama paket kadar pratik degil malesef :-)
Hamuru : 2 yumurta , 4 su bardagi un , 1 su bardagi ilik su ve tuz.
Yapimi : Un bi kana alinir ortasina yumurtalar kirilir tuz ve su da eklenerek oldukca sert bi hamur yogurulur.En zor kismi o hamuru acmak :KK51: Mardane yardimi ile yarim cm kalinliginda acilarak kalin seritler seklinde kesilir (farkli sekiller de kesilebilinir ama ben uzun tercih ediyorum , kaynamis tuzlu suda 10 dk haslanir suzulur ve uzerine istenilen sos dokulur, Afiyet olsun :kk77: :)
Ben beceremicem sanırım :) pazarda görüyorum satıyorlar onun gibi heralde pazardan mi alsam acaba

su boregı yaptım yanına dolma sardım sonra ımambayıldı kunefe mercımek corbası yaptım ayyy kollarım koptu valla:KK53::KK53::KK53:

Ne yaptin bacim sen :rolleyes: Yahu seni yanlis tanimisim sen ne yetenekli hatunmussun ..Bi dakika ..utanip geliyorum canim :KK53: :D

Vayy ozguven tavannn :KK14: Bu ayki yarismada seni de aramizda gorebilcekmiyiz peki tolincigim :KK45: Sen ki bir gunde 5 cesit yemek yapabilen bi aşcisin , senden ogrenecegimiz cok sey varrr :rolleyes:
ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum:KK14::KK53::KK53:

Back