Allah razı olsun...ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum![]()

Senin kadar düşünceli bir üye daha önce görmedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun...ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum![]()
ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum![]()
Allah razı olsun...
Senin kadar düşünceli bir üye daha önce görmedim![]()
Kıymetini bilmiyoruzAynen nevos ya , goruyon mu tolişi senHep bizi dusunuyormusta haberimiz yokmus
![]()
Ama bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayın
nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüütttttAma bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayınTolin bu yarışmaya katılacak ve 1. Olacak
İkinci olmak istiyorsanız katılın.![]()
Tolin'cim yarışma sana feda olsun.nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüüttttt![]()
Ama bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayınTolin bu yarışmaya katılacak ve 1. Olacak
İkinci olmak istiyorsanız katılın.![]()
nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüüttttt![]()
Tolin'cim yarışma sana feda olsun.
Kahvaltılıklarını kap gel bekliyorum![]()
Kusura bakmayın,biraz ikinci ve sonrası olmayı kabul edinOff nevos ama toline bu kadar israr etmeyelim demistim sanaO gelicek bizim masalar emekler bosa gidicek hep
![]()
![]()
Amacım yeni birşeyler öğrenmek zatenSimdi bu kiz peynir zeytinke yetinmez , neler hazirlar nelerBizim de gozumuz ufkumuz acilir biseyler ogreniriz nevosum
![]()
![]()
Kusura bakmayın,biraz ikinci ve sonrası olmayı kabul edin![]()
Amacım yeni birşeyler öğrenmek zatenUmarım bu söylediklerime pişman olmam
![]()
Ben o riske bile girememİkincilige de raziyim ama tum oylari alcak ve 0 oy ile yarismayi bitircem diye cok tirsiyorumBu beni derinden etkiler , kk nu terkedebilirim
![]()
![]()
Benden ondan korkuyorumBu yarisma sonrasinda kazen gorevini toline verecek diye ciddi tereddutlerim var nevos![]()
Ben o riske bile girememBeni beklemeyin katılayamıyacagım
![]()