Allah razı olsun...ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum
Senin kadar düşünceli bir üye daha önce görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun...ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum
ben yarısmaya katılırsam 1. direk belli olur yarısmanın heyecanı kalmaz o yuzden katılmıyorum conem sırf sızın ıcın fedakarlık yapıyorum
Allah razı olsun...
Senin kadar düşünceli bir üye daha önce görmedim
Kıymetini bilmiyoruzAynen nevos ya , goruyon mu tolişi sen Hep bizi dusunuyormusta haberimiz yokmus
Kendimizi kınıyorumNe kaa ayip bize
Ama bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayın Tolin bu yarışmaya katılacak ve 1. Olacak
nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüütttttAma bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayın Tolin bu yarışmaya katılacak ve 1. Olacak
İkinci olmak istiyorsanız katılın.
Tolin'cim yarışma sana feda olsun.nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüüttttt
Ama bu kategoride sizi feda edeceğim kusura bakmayın Tolin bu yarışmaya katılacak ve 1. Olacak
İkinci olmak istiyorsanız katılın.
nevos ne cakalsın ya hemen fırsatı bulur bulurmaz ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnn düüüüüüüüü düüüüttttt
Tolin'cim yarışma sana feda olsun.
Kahvaltılıklarını kap gel bekliyorum
Kusura bakmayın,biraz ikinci ve sonrası olmayı kabul edinOff nevos ama toline bu kadar israr etmeyelim demistim sana O gelicek bizim masalar emekler bosa gidicek hep
Amacım yeni birşeyler öğrenmek zaten Umarım bu söylediklerime pişman olmamSimdi bu kiz peynir zeytinke yetinmez , neler hazirlar neler Bizim de gozumuz ufkumuz acilir biseyler ogreniriz nevosum
Kusura bakmayın,biraz ikinci ve sonrası olmayı kabul edin
Amacım yeni birşeyler öğrenmek zaten Umarım bu söylediklerime pişman olmam
Ben o riske bile giremem Beni beklemeyin katılayamıyacagımİkincilige de raziyim ama tum oylari alcak ve 0 oy ile yarismayi bitircem diye cok tirsiyorum Bu beni derinden etkiler , kk nu terkedebilirim
Benden ondan korkuyorumBu yarisma sonrasinda kazen gorevini toline verecek diye ciddi tereddutlerim var nevos
Ben o riske bile giremem Beni beklemeyin katılayamıyacagım