Yapmış olabilirimKötü mü oluyor kız
dün akşamki menüm
yeşil mercimek çorbası
fırında sebzeli levrek
karışık salata
kabak tatlısı
Bowwww yatık günah insanları öldürecen bizim misafirler geliceklermiş olsun geliriz demişler ee gelmeyin dicek halimiz yokHahahaahaaEvime misafir olanlar o aksam mide rahatsizligi cekmezse kendimi iyi bi ev sahibesi olarak goremiyorumm
Ben "Aaaa borege hic dokunmamisiniz ama olur mu "
Misafir " Cok guzel gorunuyor ama ona hic dokunmim ,patladim"
Ben " Darilirim valla , bi sicak cay daha doldurim yaninda guzel gider sicak sicak "
Misafir "Şeyy kem-kumm , yemesem ya "
Ben " Valla yedirmeden birakmam ,buyrun buyrun"
Misafirin tika basa doldugunu gorunce son olarak hazmetmesi icin bi kahve verip kendiaini azad ederimhahhahhaaa misafirleri seviyoruum
Afiyet olsun
bu akşama da yine aynı çorba
kabak yemeği (yoğurtla yenecek)
yeter daha ne olsun değil mi
hafta arası çalışan bayan için günlük 2 çeşit yeterli bence.
Bowwww yatık günah insanları öldürecen bizim misafirler geliceklermiş olsun geliriz demişler ee gelmeyin dicek halimiz yokBen 2-3 gün ömceden yemeklerimi yapar dondurucuya atarım(temizlik delisi olduğumdan anca temizlik yaparım)
Mutfak işi hallolur ama temizlik bi başka geliyor deli gibi yapmadan içim rahat etmez o çamaşur suyularının kokusu burnumu yakacakAnnem de senin gibi once temizlige ozen gosterir ,ben de tam aksina evvela mutfak
teşekkürler. yemek yapmayı mutfakla uğraşmayı seviyorum ama halim vaktim olmuyor.
Millet misafirliğe geliyoruz diye haber edince yemek telaşına düşer,bizler misafire rezil olmayayım,pis demesinler diye temizlik telaşına .Bence misafire dondurucuda ki yemek olmaz,ben bile mecbur kalmadıkça dondurucudaki yemeği yemiyorum,sevmiyorum.Sarma,börek yapıp o gün pişireceksen ne ala.Bowwww yatık günah insanları öldürecen bizim misafirler geliceklermiş olsun geliriz demişler ee gelmeyin dicek halimiz yokBen 2-3 gün ömceden yemeklerimi yapar dondurucuya atarım(temizlik delisi olduğumdan anca temizlik yaparım)
Yo vallaha tap taze oluyor hiç bi farkı olmuyorMillet misafirliğe geliyoruz diye haber edince yemek telaşına düşer,bizler misafire rezil olmayayım,pis demesinler diye temizlik telaşına .Bence misafire dondurucuda ki yemek olmaz,ben bile mecbur kalmadıkça dondurucudaki yemeği yemiyorum,sevmiyorum.Sarma,börek yapıp o gün pişireceksen ne ala.
Ben de bayılırım yoğurdaa ve yoğurt çorbasına yoğurtlu salatalara ve cacığa kısacası yoğurda
Türk milleti olarak sevgimizi yedirmekle gösteriyoruz.Ne kadar çok yedirirsek o kadar değer verdiğimizi düşünüyoruz
Merak ettim,ne yemeği yapacaksın?
he he şekeri yanlış alıntılamışsın he he.Bizim de misafirperverlik anlayisimiz boyle oturmus ,napalim deynepcimİnsanlar mutlu ,hosnut ayriliyor ve duydugu memnuniyet yuzune yansiyorsa iyi bi ev sahibi olundugunu gosterir Elhamdulillah ki bu guzel gelenegi ailelerimizden en dogru sekilde aldik ve devam ettiriyoruz
Mutfak işi hallolur ama temizlik bi başka geliyor deli gibi yapmadan içim rahat etmez o çamaşur suyularının kokusu burnumu yakacak
Delirdim zaten cuma gününe kadar evde yıkanmadık şey bırakmam şimdi benBu cok iyiydi feros ya
Millet misafirliğe geliyoruz diye haber edince yemek telaşına düşer,bizler misafire rezil olmayayım,pis demesinler diye temizlik telaşına .Bence misafire dondurucuda ki yemek olmaz,ben bile mecbur kalmadıkça dondurucudaki yemeği yemiyorum,sevmiyorum.Sarma,börek yapıp o gün pişireceksen ne ala.
he he şekeri yanlış alıntılamışsın he he.
he he şekeri yanlış alıntılamışsın he he.
Proteindir candırBen de bayılırım yoğurdaa ve yoğurt çorbasına yoğurtlu salatalara ve cacığa kısacası yoğurda
Afiyet olsun canim
Bende issiz adaya dussem yanima tavuk ,yogurt bi de cikolata alirdim , o derece seviyorum yani
Bende dondurucuya boregimi , kurabiyemi ,kekimi ,icli koftemi, imam bayildimi ,bamyami atarim , mikrodalgada isitip veya pisirince kimse dondurucudan ciktigini anlamiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?