Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Bowwww yatık günah insanları öldürecen bizim misafirler geliceklermiş olsun geliriz demişler ee gelmeyin dicek halimiz yok Ben 2-3 gün ömceden yemeklerimi yapar dondurucuya atarım(temizlik delisi olduğumdan anca temizlik yaparım)

bu akşama da yine aynı çorba
kabak yemeği (yoğurtla yenecek)
yeter daha ne olsun değil mi
hafta arası çalışan bayan için günlük 2 çeşit yeterli bence.

Tabiki , hem calisip hem yemek -ev-is uclusu ile basedebilmek basli basina bi basari zaten Afiyet olsun

Annem de senin gibi once temizlige ozen gosterir ,ben de tam aksina evvela mutfak

teşekkürler. yemek yapmayı mutfakla uğraşmayı seviyorum ama halim vaktim olmuyor.

Allah kolaylik versin , mutfak genis zaman istiyor hakikaten , yemegi yap bitti ile bitmiyor ...firini ,ocagi ,bulasigi ,topalamasii ... bi yigin is cikiyor

Millet misafirliğe geliyoruz diye haber edince yemek telaşına düşer,bizler misafire rezil olmayayım,pis demesinler diye temizlik telaşına .Bence misafire dondurucuda ki yemek olmaz,ben bile mecbur kalmadıkça dondurucudaki yemeği yemiyorum,sevmiyorum.Sarma,börek yapıp o gün pişireceksen ne ala.

Yo vallaha tap taze oluyor hiç bi farkı olmuyor

Ben de bayılırım yoğurdaa ve yoğurt çorbasına yoğurtlu salatalara ve cacığa kısacası yoğurda
Türk milleti olarak sevgimizi yedirmekle gösteriyoruz.Ne kadar çok yedirirsek o kadar değer verdiğimizi düşünüyoruz

Bizim de misafirperverlik anlayisimiz boyle oturmus ,napalim deynepcim İnsanlar mutlu ,hosnut ayriliyor ve duydugu memnuniyet yuzune yansiyorsa iyi bi ev sahibi olundugunu gosterir Elhamdulillah ki bu guzel gelenegi ailelerimizden en dogru sekilde aldik ve devam ettiriyoruz

he he şekeri yanlış alıntılamışsın he he.

Bende dondurucuya boregimi , kurabiyemi ,kekimi ,icli koftemi, imam bayildimi ,bamyami atarim , mikrodalgada isitip veya pisirince kimse dondurucudan ciktigini anlamiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…