- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Başarısızlıklar seni yıldırmasın,deneye deneye öğrenirsin.Videolu tarifler var şimdi,her şey daha kolaylaştı.Deneyeyim ilkinde olmazsa mesajınla teselli ederim kendimi ikincide olur heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarısızlıklar seni yıldırmasın,deneye deneye öğrenirsin.Videolu tarifler var şimdi,her şey daha kolaylaştı.Deneyeyim ilkinde olmazsa mesajınla teselli ederim kendimi ikincide olur heralde
Esas
yöresel yemeklerde hiç karadeniz yemekleri görmedim ben,sen yarışmaya hangi yemekle katılacaksın?
İki yıl oldu evleneli yavaş yavaş başlayacağım artık
Çocuğu uyuttuktan sonraki mutluluğun tarifi yok değil mi
Başarısızlıklar seni yıldırmasın,deneye deneye öğrenirsin.Videolu tarifler var şimdi,her şey daha kolaylaştı.
Sağol canımAfiet olsun canim
Canım kara lahana çorbasını çok severiz biz tariflerimde var canım istersen bir inceleTanıyorum onu ona sorarım artık
Meze dedimi üstüme tanımam
Ama sulu yemek dendimi tansiyonum falan fırlıyor
Bakacağım ama bana ayrıntılı anlatılması lazım ya hiç bilmiyorum çünküCanım kara lahana çorbasını çok severiz biz tariflerimde var canım istersen bir incele
Bakacağım ama bana ayrıntılı anlatılması lazım ya hiç bilmiyorum çünkü
Püf noktalarını falanda söyle saklama
Netten baktımda bi sürü farklı tarif var
Cuma günü misafirlerimiz var
Bana biraz yardım edin bi menü yapalım
Yemek ve çay saati olcak
MÜtişş bu menüyü tuttum bi kenara yazdım havalar cok kötü maalesef vazgeçtik çağırmaktanYemekte
*Terbiyeli mercimek corbasi
*Tavuklu ic pilav
*Karniyarik
*Peynirli tepsi boregi
*Salata
*Ayran
Cay saati icin
*Hashasli revani
*Susamli minik simit
*Elmali kurabiye
Nasill ferosumm
MÜtişş bu menüyü tuttum bi kenara yazdım havalar cok kötü maalesef vazgeçtik çağırmaktan