TeşekkürlerAfiyet olsunnn
Süpeeeer hiç bişe ekleme yeterCay misafirlerime hazirladigim menumde
*Hashasli revani
*Mayali zeytinli pogaca
*Tarak kurabiye
*Fistikli eti puf
*Truffe
*Patatesli borek var arkadaslar , acaba beze de eklesem mi bilemedim :/
Katılıyorum(insanları patlatmak konusunda)Süpeeeer hiç bişe ekleme yeterinsanları patlatıcan
Afiyet olsun.Bu ne yoğurt aşkı.Çok seviyorsun anlaşılan.Yoğurt çorbası
Ispanak yemeği
Yoğurt
Afiyet olsun
Evet çok severim dün de yoğurtlu kereviz salatası yedimAfiyet olsun.Bu ne yoğurt aşkı.Çok seviyorsun anlaşılan.
Geçen seferde sendin herhalde yayla çorbası ,pilavın yanına cacık yapanEvet çok severim dün de yoğurtlu kereviz salatası yedim
Yapmış olabilirimGeçen seferde sendin herhalde yayla çorbası ,pilavın yanına cacık yapan
Siz seviyorsanız sorun yok.Yoğurdu bende severim.Ama nedense soğuktan mı neden ismini okuyunca bir üşüme geldiYapmış olabilirimKötü mü oluyor kız
Evet soğuk oluyorSiz seviyorsanız sorun yok.Yoğurdu bende severim.Ama nedense soğuktan mı neden ismini okuyunca bir üşüme geldi
Ben de bayılırım yoğurdaa ve yoğurt çorbasına yoğurtlu salatalara ve cacığa kısacası yoğurdaEvet çok severim dün de yoğurtlu kereviz salatası yedim
Süpeeeer hiç bişe ekleme yeterinsanları patlatıcan
Yoğurt çorbası
Ispanak yemeği
Yoğurt
Afiyet olsun
Türk milleti olarak sevgimizi yedirmekle gösteriyoruz.Ne kadar çok yedirirsek o kadar değer verdiğimizi düşünüyoruzHahahaahaaEvime misafir olanlar o aksam mide rahatsizligi cekmezse kendimi iyi bi ev sahibesi olarak goremiyorumm
Ben "Aaaa borege hic dokunmamisiniz ama olur mu "
Misafir " Cok guzel gorunuyor ama ona hic dokunmim ,patladim"
Ben " Darilirim valla , bi sicak cay daha doldurim yaninda guzel gider sicak sicak "
Misafir "Şeyy kem-kumm , yemesem ya "
Ben " Valla yedirmeden birakmam ,buyrun buyrun"
Misafirin tika basa doldugunu gorunce son olarak hazmetmesi icin bi kahve verip kendiaini azad ederimhahhahhaaa misafirleri seviyoruum
Geçen seferde sendin herhalde yayla çorbası ,pilavın yanına cacık yapan
Merak ettim,ne yemeği yapacaksın?Bugun yarisma yemegimi yapicam insh
Yapmış olabilirimKötü mü oluyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?