- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Yoğurt çorbası
Kıymalı dolma biber
Cacık
Afiyet olsun
nuryolu bu yemeklerı baskasına yaptırıyon sonra gelıp burda paylasıyon cık cık cık coH ayıpAfiet olsun canim
nuryolu bu yemeklerı baskasına yaptırıyon sonra gelıp burda paylasıyon cık cık cık coH ayıp
bılmıyorum yılbası pıyangosu sana cıktıda aşçımı tuttun naptınKime yaptiriyom kiz her Allahin gunu
bılmıyorum yılbası pıyangosu sana cıktıda aşçımı tuttun naptın
ne yarışması conem?Ben kendim aşciyim zaten ihtiyacim yok ki
Hem sen beni birakta soyle bakalim yarismaya hangi tarifle katilcan
ne yarışması conem?
ben oyle bısey hayatta demem kandıramazsın beni çakalllllllllllYoresel yemek yarismasiKatilcam demistin unuttun mu Nevos sahit hatta
ben oyle bısey hayatta demem kandıramazsın beni çakalllllllllll
yoooo ben cok gözel yemek yaparımda yarışmaya katılan arkadasların mörelleri bozulmasın diye şaaaapmıyorumYoksa sen yemek yapmayi bilmiyon mu toliş
Şu karalahana çobası zor mudur acabaBugünkü menüm kara lahana çorbası,makarna,yoğurt
yoooo ben cok gözel yemek yaparımda yarışmaya katılan arkadasların mörelleri bozulmasın diye şaaaapmıyorum
neyse şu yoresel yemekler gecsinde bakarızVay caninaYaw sen katil da kk yemek gorsun o zaman ,bi defadan bisey olmaz bak bana guven
Şu karalahana çobası zor mudur acabaeşim karadenizli aklına estikçe söylüyor ben lahanayı görsem tanımam
Tanıyorum onu ona sorarım artıkBen daha evvel hic yapmadim canim ,Kakao ve Ben ayrintisi ile bilir kesin kk karadenizli hamarat hatunu
Şu karalahana çobası zor mudur acabaeşim karadenizli aklına estikçe söylüyor ben lahanayı görsem tanımam
Ben daha evvel hic yapmadim canim ,Kakao ve Ben ayrintisi ile bilir kesin kk karadenizli hamarat hatunu
Annemim demesi gibi abur cubur yemekleri mi yapıyorsunTanıyorum onu ona sorarım artık
Meze dedimi üstüme tanımam
Ama sulu yemek dendimi tansiyonum falan fırlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?