Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Annemim demesi gibi abur cubur yemekleri mi yapıyorsun
Biraz öyle galiba bilemedim mezeler tatlılar börekler falan tamam ama sulu yemek bilmiyorum
Lisede yatılı okudum sonrada unı de baska sehırde o yuzden gormedım
Evlenınce az bucuk öğrendim ama ankara yemekleri daha çok
Karadeniz yemekleri zor geliyor bide çok değişikler yani malzemesınde bıle tıkanıyorum bakınca

Tanıyorum onu ona sorarım artık
Meze dedimi üstüme tanımam
Ama sulu yemek dendimi tansiyonum falan fırlıyor

Bende sulu yemek pek sevmem ama iki tane kuzucugum var bu sebepten sık sık yaparim Dier turlu omrumu tavuklu pilav ile gecirebilirim sanirim

Bende sulu yemek pek sevmem ama iki tane kuzucugum var bu sebepten sık sık yaparim Dier turlu omrumu tavuklu pilav ile gecirebilirim sanirim
Ben de mezeyle yaşarım zaten et yemem hamur işi yemem
Bende kuzu yok ama eşim özlüyor tabi yöresel yemeklerini
onun için öğrenmek istiyorum aslında

Ben de mezeyle yaşarım zaten et yemem hamur işi yemem
Bende kuzu yok ama eşim özlüyor tabi yöresel yemeklerini
onun için öğrenmek istiyorum aslında

Mutfaga hevesin varsa cabucak ogrenirsin canim Yoresel yemekler el oyalayici oluyor genelde ama yenilip begenilimce mutlulugu tarif edilemez

Sonuçta yemek yapabiliyorsun.Karadeniz yemekleri gerçekten biraz daha zor gibi.Kara lahana çorbasını yapmaktan çok,kara lahanayı doğraması zoruma gidiyor.Onu da rondo ile hallediyorum.Aklıma ilk yaptığım kara lahana çorbası geldi.Çorbadan çok herşeye benziyordu.Tarif vermek isterdim de ölçüyle yapmadığım için fazla yardımcı olamayacağım.

Mutfaga hevesin varsa cabucak ogrenirsin canim Yoresel yemekler el oyalayici oluyor genelde ama yenilip begenilimce mutlulugu tarif edilemez
İki yıl oldu evleneli yavaş yavaş başlayacağım artık

Deneyeyim ilkinde olmazsa mesajınla teselli ederim kendimi ikincide olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…