neyse şu yoresel yemekler gecsinde bakarız
Biraz öyle galiba bilemedim mezeler tatlılar börekler falan tamam ama sulu yemek bilmiyorumAnnemim demesi gibi abur cubur yemekleri mi yapıyorsun
Tanıyorum onu ona sorarım artık
Meze dedimi üstüme tanımam
Ama sulu yemek dendimi tansiyonum falan fırlıyor
pişşşttttt ağlama bakiiimmm bak çikilota alırım ağlamazsan sanaKandiramazsin beni tolişkoYarismaya katilmazsan hayatta inanmam ille de yarisma ,ille de tolin
Ben de mezeyle yaşarım zaten et yemem hamur işi yememBende sulu yemek pek sevmem ama iki tane kuzucugum var bu sebepten sık sık yaparimDier turlu omrumu tavuklu pilav ile gecirebilirim sanirim
Teşekkür ederim canişko iyiyim.Çocuğu uyuttum,soluğu burada aldım.Hosgeldin canimNasilsin ?
Bizim evdekilerde t olsun hamur işi olsun,bayram ediyorlarBen de mezeyle yaşarım zaten et yemem hamur işi yemem
Bende kuzu yok ama eşim özlüyor tabi yöresel yemeklerini
onun için öğrenmek istiyorum aslında
pişşşttttt ağlama bakiiimmm bak çikilota alırım ağlamazsan sana
biz aslen corumluyuz conemBeni bi cikilata ile kandiramazsinamaa iki cikilataya hayir diyemem
Senin memleket nere bakalim toliş
Ben de mezeyle yaşarım zaten et yemem hamur işi yemem
Bende kuzu yok ama eşim özlüyor tabi yöresel yemeklerini
onun için öğrenmek istiyorum aslında
Sonuçta yemek yapabiliyorsun.Karadeniz yemekleri gerçekten biraz daha zor gibi.Kara lahana çorbasını yapmaktan çok,kara lahanayı doğraması zoruma gidiyor.Onu da rondo ile hallediyorum.Aklıma ilk yaptığım kara lahana çorbası geldi.Çorbadan çok herşeye benziyordu.Biraz öyle galiba bilemedim mezeler tatlılar börekler falan tamam ama sulu yemek bilmiyorum
Lisede yatılı okudum sonrada unı de baska sehırde o yuzden gormedım
Evlenınce az bucuk öğrendim ama ankara yemekleri daha çok
Karadeniz yemekleri zor geliyor bide çok değişikler yani malzemesınde bıle tıkanıyorum bakınca
Teşekkür ederim canişko iyiyim.Çocuğu uyuttum,soluğu burada aldım.
Mutfaga hevesin varsa cabucak ogrenirsin canimYoresel yemekler el oyalayici oluyor genelde ama yenilip begenilimce mutlulugu tarif edilemez
İki yıl oldu evleneliMutfaga hevesin varsa cabucak ogrenirsin canimYoresel yemekler el oyalayici oluyor genelde ama yenilip begenilimce mutlulugu tarif edilemez
Deneyeyim ilkinde olmazsa mesajınla teselli ederim kendimi ikincide olur heraldeSonuçta yemek yapabiliyorsun.Karadeniz yemekleri gerçekten biraz daha zor gibi.Kara lahana çorbasını yapmaktan çok,kara lahanayı doğraması zoruma gidiyor.Onu da rondo ile hallediyorum.Aklıma ilk yaptığım kara lahana çorbası geldi.Çorbadan çok herşeye benziyordu.Tarif vermek isterdim de ölçüyle yapmadığım için fazla yardımcı olamayacağım.
Çocuğu uyuttuktan sonraki mutluluğun tarifi yok değil miİyi yaptin canimBende ufak cadimi uyutmaya calisiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?