- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bende farklı şeyler deniyorum işte canım evet 6 aylık evliyim sende mi öylesinDiğer konulardan hatırladığım kadarıyla sen de yeni evli sayılırsın galiba :) Ev görmesinde hafif ama bol çeşit olunca insanların gözü de midesi de doyuyor. Bana da ev görmeye geliyorlar, nerede ilginç tarif var onları yapmaya çalışıyorum
Bende farklı şeyler deniyorum işte canım evet 6 aylık evliyim sende mi öylesin
Sen daha da yenisin canım maşallah Rabbim mutluluk nasip etsin bir ömür3 aylık evliyim ben de
Sen daha da yenisin canım maşallah Rabbim mutluluk nasip etsin bir ömür
Tutmaç çorbası
Fırında soslu tavuk + patates
Pirinç pilavı
Cacık
Afiyet olsun
Marifetli hatunlar yine menü oluşturuyorum yarım istiyorumBu hafta sonuna nasipse yine en az 12 kişilik misafirim var belki 15 de olabilir Erkekli bayanlı akşam çayına almayı planlıyorum
Patatesli çıtır börek(kalın sigara böreği şeklinde)
Dereotlu peynirli poğaça
Mercimek köftesi
Burada sormam gereken tatlı da kararsızım ya Islak kek ya da Ispanaklı kek pasta gibi bir şey düşünüyorum bu menüye ve böyle misafirlere hangisi gider sizce ? Bir de tuzlu kurabiye yapmalı mıyım bu menünün yanına kararsız kaldım aslında yenmese de haftaya da misafirlerim var buzluğa kaldırır onlara da koyabilirim
Teşekkür ederim de ,bir görünüp bir kayboluyorsun,özlettiriyorsun kendini
Canım aklıma bir şey daha geldi o menüme tavuklu yoğurtlu yalancı çerkez tavuğu da yapsam abartı olur mu bol dereotlu yeşil soğanlı turşulu bir şey belki bilirsin
Hanımlar fritözde sucuk pişirilse güzel olur mu ??
3 aylık evliyim ben de
Sağol canımcım gel beraber olsunAfiyet olsun canim
Teşekkürler canım elmalı kurabiyeyi belki erkekler sevmez o yüzden gelirlerse arap kurabiyesi yapmayı planlıyorumAslinda tuzlu kurabiye yerine elmalu kurabiye de olabilir nehircimTuzlu olarak alternatifi bol tutmusun ,kurabiye yapmayi dusunuyorsan tatli bi kurabiye turu yakisir menune canim
Cerkez tavugu veya rus salatasi cok yakisir nehircim
Sağol canımcım gel beraber olsun
Teşekkürler canım elmalı kurabiyeyi belki erkekler sevmez o yüzden gelirlerse arap kurabiyesi yapmayı planlıyorum
Yalancı çerkez tavuğu yapacağım canım tavuk yeşil soğan dereotu salatalık turşusu az cevizden oluşan bir lezzet
Teşekkür ederim canımGuzel olur canim , simdiden ellerine saglik,kolay gelsin
Gittiğinde hazıra mı konuyorsun,yoksa kv sana mı bırakıyor yemek işiniDün menumde
*İmam bayildi
*İcli kofte
*Cigkofte
*Salata vardi
Bugun yemege kv lerdeyimMenuyu aksam yazarim
Gittiğinde hazıra mı konuyorsun,yoksa kv sana mı bırakıyor yemek işini
turşu yıkanıyor mu kavurmadan önce?Aslinda bizim buralarda pek yapilmaz canim, gorumcem seminer icin samsuna gitmisti gecen yillarda ,orada yiyip begenmis tarifini almisti. Bende ondan ogrendimHarika bi lezzet
turşu yıkanıyor mu kavurmadan önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?