• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Diğer konulardan hatırladığım kadarıyla sen de yeni evli sayılırsın galiba :) Ev görmesinde hafif ama bol çeşit olunca insanların gözü de midesi de doyuyor. Bana da ev görmeye geliyorlar, nerede ilginç tarif var onları yapmaya çalışıyorum :KK45:
Bende farklı şeyler deniyorum işte canım evet 6 aylık evliyim sende mi öylesin:oops:

Marifetli hatunlar yine menü oluşturuyorum yarım istiyorum :oops:Bu hafta sonuna nasipse yine en az 12 kişilik misafirim var belki 15 de olabilir:KK70:Erkekli bayanlı akşam çayına almayı planlıyorum:21:

Patatesli çıtır börek(kalın sigara böreği şeklinde)
Dereotlu peynirli poğaça
Mercimek köftesi

Burada sormam gereken tatlı da kararsızım ya
Islak kek ya da Ispanaklı kek pasta gibi bir şey düşünüyorum bu menüye ve böyle misafirlere hangisi gider sizce ? Bir de tuzlu kurabiye yapmalı mıyım bu menünün yanına kararsız kaldım aslında yenmese de haftaya da misafirlerim var buzluğa kaldırır onlara da koyabilirim:KK53:

Aslinda tuzlu kurabiye yerine elmalu kurabiye de olabilir nehircim ;) Tuzlu olarak alternatifi bol tutmusun ,kurabiye yapmayi dusunuyorsan tatli bi kurabiye turu yakisir menune canim :KK19:

Afiyet olsun canim :kk77:
Sağol canımcım gel beraber olsun:KK68:
Aslinda tuzlu kurabiye yerine elmalu kurabiye de olabilir nehircim :KK66: Tuzlu olarak alternatifi bol tutmusun ,kurabiye yapmayi dusunuyorsan tatli bi kurabiye turu yakisir menune canim :KK19:
Teşekkürler canım elmalı kurabiyeyi belki erkekler sevmez o yüzden gelirlerse arap kurabiyesi yapmayı planlıyorum:21:
Cerkez tavugu veya rus salatasi cok yakisir nehircim :kk77:

Yalancı çerkez tavuğu yapacağım canım tavuk yeşil soğan dereotu salatalık turşusu az cevizden oluşan bir lezzet:kk77::KK19:

Sağol canımcım gel beraber olsun:KK68:

Teşekkürler canım elmalı kurabiyeyi belki erkekler sevmez o yüzden gelirlerse arap kurabiyesi yapmayı planlıyorum:21:

Yalancı çerkez tavuğu yapacağım canım tavuk yeşil soğan dereotu salatalık turşusu az cevizden oluşan bir lezzet:kk77::KK19:

Guzel olur canim , simdiden ellerine saglik,kolay gelsin :KK19:

Dün menumde
*İmam bayildi
*İcli kofte
*Cigkofte
*Salata vardi

Bugun yemege kv lerdeyim :kk77: Menuyu aksam yazarim :KK45:

Back