Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Tarifini alayım o zamanBen mercimek çorbasına karnıbahar ekliyorum nefis oluyor

Veririm canim ,
tavuk gogsu
karnibahar
kuru sogan
salca
sumak veya limonlu su
baharatlar

Tavuk gogsu kus basi dogranip pisirilir.Pistikten sonra sogan da eklenip kavrulur. Soganlar olustukten sonra salca ve minik minik agac seklinde dogranan karnibaharlar da eklenip bi sure daha kavrulup sumakli su ve baharatlar da eklenerek karnibaharlar yumusayana kadar pisirilir. pisen corba 15 dk dinlendirildikten sonra servise hazir
Afiyet olsunn

Bu günkü menü mercimek çorbası,ızgara kanat ,salata,ayran.Eşim dün akşam ızgara kanat alcaktım yemek yapmıştırsın diye almadım dedi.Ben de yarın yemek yapmam alırsın dedim.Ben hafta sonları genelde ,evde olduklarından ya et türü yada hamur işi börek ,çörek yaparım,

Bende hafta sonlari menulerimi daha ozenli tutuyorum
Afiyet olsun canim

Aksama Ne Yemek Var topigine yillar once uzun sure yazmistim. Sonra ara verdim. Simdi tekrar baslamak istedim ama orda sohbet pek olmazdi, menuler yazilirdi sadece. Burada sohbet oldugunu gorunce buraya yazmak istedim. Merhabaaa

Aksama Ne Yemek Var topigine yillar once uzun sure yazmistim. Sonra ara verdim. Simdi tekrar baslamak istedim ama orda sohbet pek olmazdi, menuler yazilirdi sadece. Burada sohbet oldugunu gorunce buraya yazmak istedim. Merhabaaa

Merhabalar :)
Nasilsiniz ?

Köken olarak soruyorsanız Amasya. Yaşadığım yer olarak soruyorsanız 2 yaşımdan beri İstanbul :)

İstanbulu gorebilmek nasip olmadi bi turlu :) Bogaz koprusunu ayasofyayi falan hep gezmek istemisimdir cocuklar kucuk olunca tatil hayal oluyor malesef

İstanbulu gorebilmek nasip olmadi bi turlu :) Bogaz koprusunu ayasofyayi falan hep gezmek istemisimdir cocuklar kucuk olunca tatil hayal oluyor malesef
İstanbul gerçekten çok güzel ama bir o kadar da yaşaması zor bir yer. Hele bir çocuklar büyüsün, gelir görürsünüz elbet. Çok mu uzaktasınız İstanbul'dan?

İstanbul gerçekten çok güzel ama bir o kadar da yaşaması zor bir yer. Hele bir çocuklar büyüsün, gelir görürsünüz elbet. Çok mu uzaktasınız İstanbul'dan?

İnsh ,bende oyle umuyorum
Evet otobus ile 26 saat uzagim , memleletim batman :) Gerci ucak ile uzun yollar kisa artik.
Nick bi yerden tanidik geliyo ama nerden cikaramadim bdv veya siyasette mi gordum acaba :)

İnsh ,bende oyle umuyorum
Evet otobus ile 26 saat uzagim , memleletim batman :) Gerci ucak ile uzun yollar kisa artik.
Nick bi yerden tanidik geliyo ama nerden cikaramadim bdv veya siyasette mi gordum acaba :)
Siyasetle hiç işim olmaz ama arada BDVye yazarım, belki ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…