- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
O zaman çocuklar ne istiyorsa tabi canımİkisini de mi yapsam napsam
Cocuklar tavuk gogsunu seviyor ona karar verdim canim :)
bugün yapamadım ama yarın inş bi deniycem bu köfteyi karnıbahar sevmeyen biri olarak belki bu şekilde yiyebilirimben bugün kakao nun du sanırım karnabaharlı köftesini yapmak istiyorum
bugün yapamadım ama yarın inş bi deniycem bu köfteyi karnıbahar sevmeyen biri olarak belki bu şekilde yiyebilirim
annem kıymalı yemeğini yapıyordu onu biraz yiyordum ama bilmiyorum nasıl yaptığını eşim kızartmasını yiyor bende sevemedim kızartma bakalım inşallah severim canımŞiddetle tavsiye ederimKarnıbaharı sevmeyenler böyle severler
Bunun kıymalı karnıbahar ile alakası yokannem kıymalı yemeğini yapıyordu onu biraz yiyordum ama bilmiyorum nasıl yaptığını eşim kızartmasını yiyor bende sevemedim kızartma bakalım inşallah severim canım
çok meraklandım yarın hemen yapıcamBunun kıymalı karnıbahar ile alakası yokMücveri andırıyor ama daha güzel
Kıymalı olan tarifi mi yapacaksınçok meraklandım yarın hemen yapıcam
senin tarife de baktım bilmiyorum ki ikiside güzel malzememe göre ayarlıycam pazardan ilk defa karnıbahar aldım bu hafta bahaneyle yerim umarım diye
Umarım beğenirsin canımsenin tarife de baktım bilmiyorum ki ikiside güzel malzememe göre ayarlıycam pazardan ilk defa karnıbahar aldım bu hafta bahaneyle yerim umarım diye
ben bugün kakao nun du sanırım karnabaharlı köftesini yapmak istiyorum
Yapinca resim isteriz canim
Bende denemek istiyorum bi ara
Nur'cum yeni gördüm burayı, hayırlı olsun
Mönümde, kuru fasulye, pirinç pilavı, yeşil salata var:)
bitmiş halini çekerim :)
moda yarışmasına sende katıldın mı
yemeklerdeki gibi sondan birinciyi çekeceğim gibi duruyor modada da :) atarım canım plan olarak yarın yapmayı düşünüyorum zira karnıbaharımın üstü bi garip olmaya başlamışBekliyoz canim
Yok modaya katilmiyom ben , yemekler tercihimdir
Şiddetle tavsiye ederimKarnıbaharı sevmeyenler böyle severler
Hoş buldum canımTesekkur ederim vuslat'cim
Hosgeldin
Menun harika ,afiyet olsun canim
yemeklerdeki gibi sondan birinciyi çekeceğim gibi duruyor modada da :) atarım canım plan olarak yarın yapmayı düşünüyorum zira karnıbaharımın üstü bi garip olmaya başlamış
söylememmmm sırYemeklerin cok ii bence , haksizlik etme kendine
Senin katildigini bilmiyordum
Kac numarasin sen canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?