Tarifini alayım o zamanBen mercimek çorbasına karnıbahar ekliyorum nefis oluyorKarnibaharin corbasini yapiyom bi de ben nevos , acayip bi lezzeti oluyor tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifini alayım o zamanBen mercimek çorbasına karnıbahar ekliyorum nefis oluyorKarnibaharin corbasini yapiyom bi de ben nevos , acayip bi lezzeti oluyor tavsiye ederim
söylememmmm sır
doğru olmaz :) ama kapalıyım bundan dolayı seçenekler az zaten
Tarifini alayım o zamanBen mercimek çorbasına karnıbahar ekliyorum nefis oluyor
teşekkür ederim canımAnladim canim
Hepsi birbirinden şık kombinler , basarilar diliyorum
Aklımda bulunsun ben de deneyeyim .Bu sayede karnıbahar yemiş olunurTarifini alayım o zamanBen mercimek çorbasına karnıbahar ekliyorum nefis oluyor
Bu günkü menü mercimek çorbası,ızgara kanat ,salata,ayran.Eşim dün akşam ızgara kanat alcaktım yemek yapmıştırsın diye almadım dedi.Ben de yarın yemek yapmam alırsın dedim.Ben hafta sonları genelde ,evde olduklarından ya et türü yada hamur işi börek ,çörek yaparım,
soğan yok muydu ciğer soğan ikilisini severimBugunku menumde
*ciger sote
*ciger kavurma
*pirinc pilavi
*yogurt vardi
Aksama Ne Yemek Var topigine yillar once uzun sure yazmistim. Sonra ara verdim. Simdi tekrar baslamak istedim ama orda sohbet pek olmazdi, menuler yazilirdi sadece. Burada sohbet oldugunu gorunce buraya yazmak istedim. Merhabaaa
soğan yok muydu ciğer soğan ikilisini severim
Merhabalar :)
Nasilsiniz ?
Teşekkür ederimm, sizi sormalııı
Tesekkurler , bende iyiyim
Memleket nere :) ?
Köken olarak soruyorsanız Amasya. Yaşadığım yer olarak soruyorsanız 2 yaşımdan beri İstanbul :)
İstanbul gerçekten çok güzel ama bir o kadar da yaşaması zor bir yer. Hele bir çocuklar büyüsün, gelir görürsünüz elbet. Çok mu uzaktasınız İstanbul'dan?İstanbulu gorebilmek nasip olmadi bi turlu :) Bogaz koprusunu ayasofyayi falan hep gezmek istemisimdir cocuklar kucuk olunca tatil hayal oluyor malesef
İstanbul gerçekten çok güzel ama bir o kadar da yaşaması zor bir yer. Hele bir çocuklar büyüsün, gelir görürsünüz elbet. Çok mu uzaktasınız İstanbul'dan?
Siyasetle hiç işim olmaz ama arada BDVye yazarım, belki ordanİnsh ,bende oyle umuyorum
Evet otobus ile 26 saat uzagim , memleletim batman :) Gerci ucak ile uzun yollar kisa artik.
Nick bi yerden tanidik geliyo ama nerden cikaramadim bdv veya siyasette mi gordum acaba :)