• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Amaaaaan bacım.Her derdimizin çözümü böyle kolay böyle çabuk olsa.Rabbim o kadar çok nimet vermiş ki. Karar vermek kolay da ,yemek seçen biri olunca zor.Eşim yemek seçmez fakat oğlum yemek seçtiği için biraz o yüzden sorun oluyor

Benim esim de oglum da yemek secer bu sebebten yemegin adini bulmak yapmaktan daha cok yoruyor canim :KK45:
İlerleyen saatlerde degismezse fellah koftesi yapmayi planliyorum bugun :kk77:

Ispanaklı kıymalı İçli Köfte:kk77:
Salata
Turşu
Ayran
Cevizli Revani
12347934_407172612813191_6732077716261213431_n.jpg

Koften nefis gorunuyor nevos :kk77:
Ellerine saglik :KK19: Hic ispanakli yapmadim ,ispanagi cig mi ekledin canim ?
Yok canım çiğ olursa sulanır köfte dağılır;)
3-4 baş soğan doğranıp sıvı yağ ile kavruluyor.Kavrulunca 200 gr kadar orta yağlı kıyma ekleniyor.Kavrulunca 2 kaşık kadar tereyağı ekleyip eritiyorsun..Ispanaklar doğranıp az suda haşlanıyor.Çok ölmeyecek..Suyu sıkılıp kıyma harcına ekleniyor..Pul biber,kararbiber ve tuz ekleyip karıştırıyorsun..Soğuyunca içli köfte yapıyoruz..Soğumazsa çatlıyor;)
$1.jpg

Yok canım çiğ olursa sulanır köfte dağılır;)
3-4 baş soğan doğranıp sıvı yağ ile kavruluyor.Kavrulunca 200 gr kadar orta yağlı kıyma ekleniyor.Kavrulunca 2 kaşık kadar tereyağı ekleyip eritiyorsun..Ispanaklar doğranıp az suda haşlanıyor.Çok ölmeyecek..Suyu sıkılıp kıyma harcına ekleniyor..Pul biber,kararbiber ve tuz ekleyip karıştırıyorsun..Soğuyunca içli köfte yapıyoruz..Soğumazsa çatlıyor;)
Eki Görüntüle 1717127

Bende yapim da yavrular ispanak yemis olsun sayende nevosum :KK60:
Tesekkur ederimmm :KK19:

Bugün menüde erişte ve yeşil mercimekle yapılan kesme çorbası, zeytinyağlı pırasa ,ayran.Bugün 3 yaşındaki kızımı kabızlık için doktora götürdüm.Dr şurup ve kremin yanısıra pırasa ve kabağı her gün yedir dedi.Bu hafta menüde pırasa ve kabak her gün olacak.Evdekiler isyan etmez umarım:KK45:

Back