Beni biliyorsunuz o zamanHayır değilim.Sizin memleket sanmıştım,krizanteminkini soruyormuşsunuz yanlış anladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni biliyorsunuz o zamanHayır değilim.Sizin memleket sanmıştım,krizanteminkini soruyormuşsunuz yanlış anladım.
Evet sokak başında vardı bir tek biz alıyorduk galiba kapattı adam neyse ki rahat 3 farklı çiğ köfteci var servisten indiğimiz yerde
Bugün menüde pizza var
Teşekkür ederim canımŞifa olsun kuzularaBenim cocuklarda istiyor bu ara , yapiveriyim bende bi ara :) Afiyet olsun nevrestem
Çiğ olan herşey zararlı aslında mantıklı canım
Teşekkür ederim canımŞifa olsun kuzulara
Yeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınızBeni biliyorsunuz o zaman
HoşgeldinizYeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınız
hoşbuldukHoşgeldiniz
Evet bu da benim işime gelirOoh mis gibi , illa ki biri acik olur her zaman
Yoğurt çorbası
Patlıcan yemeği
Pirinç pilavı
Cacık
Afiyet olsun herkese
Yeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınız
Sağol canım benim sizlere de afiyet olsun sende neler var bugün menündeAfiyet olsun canim
Sağol canım benim sizlere de afiyet olsun sende neler var bugün menünde
Menün güzel canım vallahi ikisi de çok güzel hangisi ağır basarsa artık ben irmiği çok severimBende kis dolmasi ,salata , yogurt hazirladim yemege corba da yapmayi planliyordum ama yetisemedim malesef .
Simdi de guzel bi sutlu tatli cekti canim :)
İrmikli muhallebi veya tavuk gogsu arasinda kaldim :)
hoşbulduk tokatlıyım 36 yaşındayım,2 çocuk annesiyim,ev hanımıyım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimHosgeldiniz :)
Siz nerelisiniz , napar ne edersiniz
Menün güzel canım vallahi ikisi de çok güzel hangisi ağır basarsa artık ben irmiği çok severim
hoşbulduk tokatlıyım 36 yaşındayım,2 çocuk annesiyim,ev hanımıyım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim