Amaaaaan bacım.Her derdimizin çözümü böyle kolay böyle çabuk olsa.Rabbim o kadar çok nimet vermiş ki. Karar vermek kolay da ,yemek seçen biri olunca zor.Eşim yemek seçmez fakat oğlum yemek seçtiği için biraz o yüzden sorun oluyor
Siyasetle hiç işim olmaz ama arada BDVye yazarım, belki ordan
Bugünkü menüde kıymalı ,patatesli,peynirli gözleme ,salata,ayran.Annemle beraber yaptık.Erkeklerin midesi bayram etti.
Bizim menü,
Tarhana çorbası
Etli yaprak sarması
Havuç salatası
Kabak tatlısı
Valla bugun hazira konduk, arkadaslara geldik yemege. Menude balik var. Dahasini sofraya oturunca gorecegiz
Perşembe tavsiyen üzerine yaptım .Beğendiler, oğlum güzel olmuş ama un helvası olsaymış daha güzel olurdu dedi.Oğlum un helvasını çok sever.Afiyet olsun
Balik sonrasi irmik helvasi nasil guzel gider
Misafirlik menumuz,
Tarhana corbasi
Firin cinekop
Firin tekir
Salata
Cig kofte
Kola
Tavukgogsu
Sekerpare
Perşembe tavsiyen üzerine yaptım .Beğendiler, oğlum güzel olmuş ama un helvası olsaymış daha güzel olurdu dedi.Oğlum un helvasını çok sever.
Yok canım çiğ olursa sulanır köfte dağılırKoften nefis gorunuyor nevos
Ellerine saglikHic ispanakli yapmadim ,ispanagi cig mi ekledin canim ?
Yok canım çiğ olursa sulanır köfte dağılır
3-4 baş soğan doğranıp sıvı yağ ile kavruluyor.Kavrulunca 200 gr kadar orta yağlı kıyma ekleniyor.Kavrulunca 2 kaşık kadar tereyağı ekleyip eritiyorsun..Ispanaklar doğranıp az suda haşlanıyor.Çok ölmeyecek..Suyu sıkılıp kıyma harcına ekleniyor..Pul biber,kararbiber ve tuz ekleyip karıştırıyorsun..Soğuyunca içli köfte yapıyoruz..Soğumazsa çatlıyor
Eki Görüntüle 1717127
Yap canım çocuklar çok seviyorlarBende yapim da yavrular ispanak yemis olsun sayende nevosum
Tesekkur ederimmm
Yap canım çocuklar çok seviyorlarRica ederim
Patateslide yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?