Inşallah canım çünkü ac kalamıyorum diyet falan zor yaparimMaşallah yapıyla alakalı böyle gider bence
Eki Görüntüle 1899686 Burayı da gelinlik , nişanlık topigi yaptım :)) dün bunu giydim ama almadım karar veremedim henüz.
Nasıl sizce
Eki Görüntüle 1899685
Çok teşekkür ederim canım benim daha bakarım tabi ama kuyruklu model istiyorum biraz dahaYa çok çok çok güzel eteklerii beline oturuşu da çok güzel olmuş
çok çoooook yakışmış daha nolsunEki Görüntüle 1899686 Burayı da gelinlik , nişanlık topigi yaptım :)) dün bunu giydim ama almadım karar veremedim henüz.
Nasıl sizce
Eki Görüntüle 1899685
olsun topigi senlendiriyonEki Görüntüle 1899686 Burayı da gelinlik , nişanlık topigi yaptım :)) dün bunu giydim ama almadım karar veremedim henüz.
Nasıl sizce
Eki Görüntüle 1899685
Teşekkür ederim mutlu ettiniz beni :)çok çoooook yakışmış daha nolsun
Aynen valla en çok paylaşan benim heraldeolsun topigi senlendiriyon
bu topigi ayakta tutan sensinAynen valla en çok paylaşan benim heralde
Şımardım suan bende olmasam unutulacakbu topigi ayakta tutan sensin
Aa izmit.Her zaman ki gibi fixs Elimde defacto ve lc wakiki poşetleriEki Görüntüle 1892620
ya izmitte artık eskisi gibi degil yaAa izmit.feraceli lcw poşetli birini görürsem selam veririm artık.
Aaa sen de mi İzmit. :d asıl şimdi güzel ya ne güzel eli yüzü düzgün yerler açıldı son bir iki yılda.ya izmitte artık eskisi gibi degil yagorunce diyesim geldi icimde kalmıs
izmitteydim ama evlendikten sonra ankara :) tabi bir ayagım orda sık sık gidiyorum ya ne biliyim insanlarıda degismis sanki 3-4sene once aksamları falan cok rahat dolasıyorduk cok guzeldi ama simdi adım bası tuhaf bakıslar insan gormemiscesine:))Aaa sen de mi İzmit. :d asıl şimdi güzel ya ne güzel eli yüzü düzgün yerler açıldı son bir iki yılda.
Kııız evleniyor musun :)) hayırlı olsun şimdiden mutluluklar.Şımardım suan bende olmasam unutulacak
Benim de bi ayak ank bi ayak Kocaeli :) ben Ankaralıyım, sonradan kocaeliyi ta tanıdım ama şimdi sanki Kocaeli daha rahat gibi geliyor. Ankara'da kekomançi daha mı çok ne? Kocaeli'de giyimim bile daha rahat.izmitteydim ama evlendikten sonra ankara :) tabi bir ayagım orda sık sık gidiyorum ya ne biliyim insanlarıda degismis sanki 3-4sene once aksamları falan cok rahat dolasıyorduk cok guzeldi ama simdi adım bası tuhaf bakıslar insan gormemiscesine:))
tam tersi olmus senle benim durum:) bende tam tersini dusunuyorumBenim de bi ayak ank bi ayak Kocaeli :) ben Ankaralıyım, sonradan kocaeliyi ta tanıdım ama şimdi sanki Kocaeli daha rahat gibi geliyor. Ankara'da kekomançi daha mı çok ne? Kocaeli'de giyimim bile daha rahat.
Başta burası çok sıkıcı geliyordu, aslında hala sıkıcı da, ilk baştaki kadar sıkıcı değil. Aslında doğru diyorsun ben burada daha hiç piercingli insan görmedimtam tersi olmus senle benim durum:) bende tam tersini dusunuyorumdemekki insan yasadıgı yerden farklı bir yere gidince orası daha iyimi gorunuyor ne:)) benim kız kardesim gelir buraya burası iyi ya diyor baya dovmeli piercingli bir tiptir kendisi:)) orda bön bön bakıyorlar burda aksine kimse bakmıyor:) ankarada daha fazla merkez var izmitte tek bir yer orda sıkısıp kalıyosun kızılayı sevmem bak ama 7. cadde cayyolu falan cok guzel yerler..yanlız kekomanciye koptum
ben en son iki hafta once falan ordaydim adim basi millete saydira saydira bir hal oldumBaşta burası çok sıkıcı geliyordu, aslında hala sıkıcı da, ilk baştaki kadar sıkıcı değil. Aslında doğru diyorsun ben burada daha hiç piercingli insan görmedim
En rahat tipler Yahya kaptanda arasta park'ta oluyor. Orası dışında hiçbir yerde marjinal insan yok. İlk burada Fethiye caddesini gördüm ve portföyü çok yadırgadım boğuldum her yer tesettür dükkanı bay geldi. Tüm şehir öyle sandım. Ulus mod. :d sonra yavaş yavaş fikrim değişti. :)) Ankara'da dediğim gibi hanzo çok, Bahçeli Tunalı dışında nerede tayt giysen salak salak laf atan olur. Burada test etmedim tabi.