- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Şansına denk gelmemiş, benim burada denk gelmediğim gibi.ben en son iki hafta once falan ordaydim adim basi millete saydira saydira bir hal oldumgelismedi hic orasi ya hep ayni iste o dedigin meshur bi fethiye caddesi var hafta sonu mumkun degil giremezsin zaten yuruyus yolundaki meshur cafeler dolmus abaza biri gelsin check yapsinda yaziliyim pesinde cogunlugu dedigin gibi yahya kaptan guzel insanlari daha modern..tayt giy bak konvoy olur arkanda kornolarda cabasi her gecen bi zart diye basiyo kornaya.. ya bana burda kimse laf atmadi oh be ne kadar modern ortam diyodum bendemi sıkınti var acaba begenmediler demekki
aman gelmesin hic burdan da sogumiyimŞansına denk gelmemiş, benim burada denk gelmediğim gibi.
Sorma lc wakiki ve ben bir bütün oldukAa izmit.feraceli lcw poşetli birini görürsem selam veririm artık.
Evet canım seneye ağustos ayında düğünüm :)) teşekkür ederim bende bursadan kocaeli ye gelin gidiyorum :)))Kııız evleniyor musun :)) hayırlı olsun şimdiden mutluluklar.
Teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğinbu cirkinliginizi neye borclusunuzShanna hanımm cirkin diyelim nazar degidrmeyelim sen sacları hep duz yap daha cok yakıstırdım ben sana
sahsen benımkı bunye meselesı ben bır ekmek yııp hep aynı kıloda kalnalardanım :) ama sporun bır ayda bıle etkısı varArkadaşlar
kilonuzu nasil koruyorsunuz?
YooSadece uzun boylu ve güzel fizikli olanlar mı resim paylaşıyor :)
Benim yapımdan kaynaklı : )Arkadaşlar
kilonuzu nasil koruyorsunuz?