metabolizman calıskandırBenim yapımdan kaynaklı : )
Hayatımda hiç spor , diyet yapmadim tam tersi baya da yemek yerim ama hareketli yapım var eritiyorum sanırım : )
Heralde çünkü bu kadar istahametabolizman calıskandır
iyi iyi ne guzel iste her kadının sahip olmak istedigi seyHeralde çünkü bu kadar istahabi de bende tansiyon düşüklüğü var karnım acıkınca ellerim titriyo hemen yemem lazım
Umarım doğum yapınca da devam ederiyi iyi ne guzel iste her kadının sahip olmak istedigi sey
mesela bosnaklarda ilerki yaslarda baya kalıplasıyor kadınlar iri oluyor ben tırsıyomUmarım doğum yapınca da devam eder
Senin boyun fizigin çok güzel sanmam iri olacağını :))mesela bosnaklarda ilerki yaslarda baya kalıplasıyor kadınlar iri oluyor ben tırsıyom
kemikler dar benim :)) belki bu yuzden yırtarımSenin boyun fizigin çok güzel sanmam iri olacağını :))
Aynen benimde kemikler ince inşallah fit olmaya devam ederizkemikler dar benim :)) belki bu yuzden yırtarım
Ne güzelBenim yapımdan kaynaklı : )
Hayatımda hiç spor , diyet yapmadim tam tersi baya da yemek yerim ama hareketli yapım var eritiyorum sanırım : )
Acikinca el titremesi tansiyonla alakalı degil. Gizli şeker var sizde. Kontrol ettitinHeralde çünkü bu kadar istahabi de bende tansiyon düşüklüğü var karnım acıkınca ellerim titriyo hemen yemem lazım
Onu kontrol ettirdim yoktu ama düşük tansiyon yaparmış : )Acikinca el titremesi tansiyonla alakalı degil. Gizli şeker var sizde. Kontrol ettitin
Ayran için bol bol. Hem titremeyi önler hem de tansiyon dengelenirOnu kontrol ettirdim yoktu ama düşük tansiyon yaparmış : )
Deneyeyim teşekkür ederimAyran için bol bol. Hem titremeyi önler hem de tansiyon dengelenir
Evet canım ya koymadım bi süredir
yok ben guzel gorcem sen koyEvet canım ya koymadım bi süredir
Azıcıkta sen koy gözlerimiz güzel görsün
yok ben guzel gorcem sen koy
usumedinimiz boyleSabah koşuşturma si