Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
norvemmm karsılasmak ne hosssss nirdesin sennShanna mutluluklar :)
Teşekkür ederim canim benim :))Shanna mutluluklar :)
Alıntını şimdi görmemin tuhaflığı :/lcw saolsunnn erkek bluzlerı aldım kendıme cok cıcı
Aslında elbise ve ayakkabının tonu aynı ama ışıktan Heralde elbise daha açık renk çıkmış: ) kolumdaki söz bilezigim olduğu icin taktim yorumunuz icin teşekkür ederimFiziğiniz çok güzel fakat ayakkabı ve elbise kırmızının farklı tonları olduğu için pek hoş durmamış, ayrıca kolunuzdaki sarı bileklik/saatin rengiyle (ne olduğunu çıkaramadım) elbisenizin kolye kısmının rengi de çok uyumsuz olmuş
İnce çoraba rağmen sıkıyorsa çok dar almışsım o zaman gKızlarr yardımınıza ihtiyacım var, linkteki gibi bi ayakkabım var ,içine diz altı ince çorap giyiyorum ama sıkıyor o da, bu ayakkabıların içine nasıl çorap giyilebilir?? Mesajımı alıntılayarak yazarsanız kaybetmem mesajların arasında :)
https://www.google.com.tr/search?q=topuklu+loafe&espv=2&biw=1242&bih=580&tbm=isch&imgil=8sMIxwf2izZ3xM%3A%3BMO6xEhrJQwrZPM%3Bhttp%253A%252F%252Fmecrea.com%252Foxford-loafer%252Fwashington-siyah-rugan-topuklu-loafer%252F122064&source=iu&pf=m&fir=8sMIxwf2izZ3xM%3A%2CMO6xEhrJQwrZPM%2C_&usg=__hBwLo3UN6X9iati2B_aKW6HzuWU=&ved=0ahUKEwjsg-Xs_tXPAhWsLsAKHV9CB8MQyjcIKg&ei=sY3-V6znPKzdgAbfhJ2YDA&gws_rd=ssl#imgrc=8sMIxwf2izZ3xM:
İnce çoraba rağmen sıkıyorsa çok dar almışsım o zaman g
He çoraplar sıkıyprsa yarım pamuklu çorap alabilirsinayakkabı sıkmıyor, ince çoraplar sıkıyor bunaltıyor yani
Eki Görüntüle 1892888
Evet bu aralar kırmızı renge takıntılı olduğum doğrudur :)
Çok teşekkür ederimFiziğiniz çok güzel konu dışı soru olacak ama spor yapıyor musunuz yoksa Allah vergisi mi
Maşallah yapıyla alakalı böyle gider benceÇok teşekkür ederim
Yok hayatımda hiç spor yapmadım desem yeri var Allah vergisi sanırım. Üstelik çok yemek yerim ama kilom hep sabit ne zamana kadar bakalım