- 15 Aralık 2009
- 9.221
- 14.632
Bu çok yakışmış canım sana kararını değiştirme bence.Ne güzel gençsin inceciksin çok yakışmış sana,giyinmeyi ve yakıştırmayı biliyorsun.Tekrar hayırlı olsun güzelim.Evet tatlım seneye düğün, nisan var eylül de :) çok teşekkür ederim insanın kendine yakışacak elbiseyi bulmak cok zor oluyor ama kaç tane giyip çıkardım uzaktan güzel duruyor bazıları giyince çok kötü oluyor: )
Bu arada nişanlılığın altına bu ayakkabıyı düşünüyorsun sanırım,yakışır.
Bu elbiseyi aldım tatlım son kararım bu oldu en basta üstümü sarmasını cok sevdim kumaşını ve kuyruğu olması: )) çok cok teşekkür ederim :) öyle deme valla harikasın fizigin giyimin çok güzelBu çok yakışmış canım sana kararını değiştirme bence.Ne güzel gençsin inceciksin çok yakışmış sana,giyinmeyi ve yakıştırmayı biliyorsun.Tekrar hayırlı olsun güzelim.
Senden sonra ben biraz kart kaçarımama bende foto yüklemeye gelmiştim sende takıldım kaldım Dur bende yükleyeyim.
Vaay harikaa gorunuyosunBu da benim dün akşam oteldeki eski müşterilerimi ziyarette.
Eki Görüntüle 1875225
Evet bunu düşündüm zaten ayakkabı pek görünmeyecek ama normalde de giyebilirim sanırım: )Bu arada nişanlılığın altına bu ayakkabıyı düşünüyorsun sanırım,yakışır.
lcw saolsunnn erkek bluzlerı aldım kendıme cok cıcı
yamuk taş gibi hatunsun maşallah :)Bu da benim dün akşam oteldeki eski müşterilerimi ziyarette.
Eki Görüntüle 1875225
Yemin ederim delisin ama cansınAbi olmak bunu gerektiririk üstümdekiler abiminEki Görüntüle 1876764
Oyy sağol TaeYang canımyamuk taş gibi hatunsun maşallah :)
Kızlar nişan elbisem bugün bunu giydim nasıl duruyor diye iyice bakmak için :)
Eki Görüntüle 1873757
Çok teşekkür ederim : ) bursa da kapalı carsida bi moda evinden aldım izmirden geliyormuş kıyafetler şuan evde değilim ama eve gidince moda evinin adını yazarım size :)Elbiseniz çok güzel, mutluluklar dilerim :)
Varsa eğer markasını öğrenmem mümkün mü acaba, yoksa herhangi bir esnaftan mı aldınız?
Çok teşekkür ederim : ) bursa da kapalı carsida bi moda evinden aldım izmirden geliyormuş kıyafetler şuan evde değilim ama eve gidince moda evinin adını yazarım size :)
cok cici olmussun :) fızıgınde cok guzelBugünde böyle olsun Eki Görüntüle 1882649