Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında sen yüksek giyordun fotoğraflarında öyle hatırlıyorum shanna..Bizim burda böyle uzun boylu kız çok az o yüzden sanırım :)) heveslendirdin beni param olunca bakayım yüksek modellere
çok seksisin ıslıkk
Sağol tatlım :)) normal kot tişört giy gene kadınlar bile bakiyo dün bi kız bana çelme taktı yolda ayağını önüme uzattı duseyim diye ama dikkatli bi kizim ben topuklu düğünlerde giyiyorum canım günlük pek tercih etmiyorum :))çok seksisin ıslıkk
böyle sokağa rahat çıkabiliyormusun ben rahatsız oluyorum bakışlardan pek giyemem..insan endamlı olunca sen gibi baya bakarlar
aa doverdim ben onuSağol tatlım :)) normal kot tişört giy gene kadınlar bile bakiyo dün bi kız bana çelme taktı yolda ayağını önüme uzattı duseyim diye ama dikkatli bi kizim ben topuklu düğünlerde giyiyorum canım günlük pek tercih etmiyorum :))
Ters ters baktım o da bana kötü kötü bakti ama salon kadını cizgimden cikmayayim dedimaa doverdim ben onu
ben o cizgiden gecen fotografcıda cıktım arada cık iyi oluyor hakedeneTers ters baktım o da bana kötü kötü bakti ama salon kadını cizgimden cikmayayim dedim
Ben aşırı sakinim ya yoksa kaç kızı kadını saçını başını yolmuştum şimdiye kadarben o cizgiden gecen fotografcıda cıktım arada cık iyi oluyor hakedene
senin yanına ben lazımım ozaman doverim senin yerineBen aşırı sakinim ya yoksa kaç kızı kadını saçını başını yolmuştum şimdiye kadar
Eee sende çok güzelsin kim ne kıskanıyodur görenler
Tam yakinlasacaktik sen gittin tee nereye seninle gezsek baya bi kişi doverizsenin yanına ben lazımım ozaman doverim senin yerine
valla he ama napıyım evde kalcaktım kız yoksaTam yakinlasacaktik sen gittin tee nereye seninle gezsek baya bi kişi doveriz
Ne güldüm yaavalla he ama napıyım evde kalcaktım kız yoksa
Telefonun arkasına bi sus eşyası falan koy o zaman duruyo :)) benzer çizmeden bende de var çok güzel duruyocekiyim dedim yeni ama olmadı telefonu oturtamadım bi yere buda cok eski degil kış ayından bi foto
kayıyor kız ne bilim beceremedim makineyle cekmeye alıstım ben evet bu cizmeler cok guzel topuguda kalın rahat kullanıyorumTelefonun arkasına bi sus eşyası falan koy o zaman duruyo :)) benzer çizmeden bende de var çok güzel duruyo
cirkin sey nazar degmesin bari cirkin diyelim
Seni yirim kendine bak sen güzellikcirkin sey nazar degmesin bari cirkin diyelim
..kimin dugunu bakimmSeni yirim kendine bak sen güzellik
Bi akrabanindi tatlım severim düğünleri :)))..kimin dugunu bakimm