- 14 Şubat 2016
- 201
- 240
Ayyyyyy maşallah kızlar sizee .
Ben de bu cumlene dahilsem tesekkur etmeden gecmeyeyim kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyy maşallah kızlar sizee .
Fıstığım benim çok teşekkürlerHepsini cok begendim Shanna ama en cok derili kombini cok yakismis
Ben de bu cumlene dahilsem tesekkur etmeden gecmeyeyim kuzumm
MaşallahHadi bende alışveriş yaparken giydiklerimi atayım bugün :) Eki Görüntüle 1778838
Maşallah
Çok teşekkür ederim tatlim sende çok tatlisinTeşekkür ederimm canım , resimlerine de baktım manken gibisin valla
wavv fiziğin supermiş.. Çok kıskandımm
Teşekkür ederim canımm :))wavv fiziğin supermiş.. Çok kıskandımm
ayy bebekten oncede senin kadar fit değildim,hiç sallamiyim şimdi ama gebelikle bsya bi fırtladı gobek,kalça falnTeşekkür ederim canımm :))
Bende kısmetse bebek beklerken böyle kalmam tabii
Sağlıkla kucağına al inşallah
Evet ya eskiden daha canlıydı. Bu arada senin de fiziğin çok güzelmiş maaşallahBuraya uğrayan yok , eskiden ne güzelmiişş
Eminim sende güzelsindirayy bebekten oncede senin kadar fit değildim,hiç sallamiyim şimdi ama gebelikle bsya bi fırtladı gobek,kalça faln
Teşekkürler :))))Evet ya eskiden daha canlıydı. Bu arada senin de fiziğin çok güzelmiş maaşallah
kesinlikle oyle hele ki bugunlerde gumbur gumbur tekme atıyo paşam.muhteşem bi his .. Rabbim tum istiyenlere nasib etsin..Eminim sende güzelsindir
Olsun mis kokulu minik bebek doğacak o göbekten , dünyanın en güzel duygusu olsa gerek
Maşallah paşaya canım :))) Bende çok istiyorum anne olmayı bakalımkesinlikle oyle hele ki bugunlerde gumbur gumbur tekme atıyo paşam.muhteşem bi his .. Rabbim tum istiyenlere nasib etsin..
evli misin,evliysen kç yıldr çocuk istiosunMaşallah paşaya canım :))) Bende çok istiyorum anne olmayı bakalım
Burcucumm dan mı bahsediyosun ki :) Tek o geldi aklıma amaBu arada buraya sık sık fotoğraf ekleyen, güzel giyinen, kendisi de güzel olan bir kız vardı :) yaklaşık 3-4 sene öncesinden bahsediyorum yalnız ismini çıkaramadım ama burnundan estetik olmuştu hatta albüm de koymuştu diye hatırlıyorum. O geldi şimdi aklıma da buraya çok fotoğraf eklerdi. Eski müdavimlerden Hatırlayanınız var mı?