Bugün ne giydin? Çek görelim..

evli misin,evliysen kç yıldr çocuk istiosun :-)
(o fiziği bekar diye duşunuyorum da o yuzden soruyorum :KK70: )
Bekarım tatlım 10 yıllık ilişkim var bahar ayında nişan olacak kısmet olursa :KK70:
Ben 2 tane falan istiyorum ama . Kendim tek çocuğum kardeşim yok . Aslında böyle de iyi ne istersen oluyo hemen :)))
Ama kardeşte güzel bişeydir mutlaka tatmadığım için bilmiyorum :))

Bekarım tatlım 10 yıllık ilişkim var bahar ayında nişan olacak kısmet olursa :KK70:
Ben 2 tane falan istiyorum ama . Kendim tek çocuğum kardeşim yok . Aslında böyle de iyi ne istersen oluyo hemen :)))
Ama kardeşte güzel bişeydir mutlaka tatmadığım için bilmiyorum :))
inşllh rabbim nasib etsin hayırlısıyla.. Tavsiyem evliliğin ilk zamnlarında korunma.hemn gelsin bebiş. Ben ilk zamnlar istemedim sonra çok skıntı oldu. 2,5 yıldr evliyim bnde inşllh ilk bebepim olcak.. Yeni evliyken korunanların hepsi genelde skıntı yaşıyo.

inşllh rabbim nasib etsin hayırlısıyla.. Tavsiyem evliliğin ilk zamnlarında korunma.hemn gelsin bebiş. Ben ilk zamnlar istemedim sonra çok skıntı oldu. 2,5 yıldr evliyim bnde inşllh ilk bebepim olcak.. Yeni evliyken korunanların hepsi genelde skıntı yaşıyo.
Evet doğru bunu duymuştum. Zaten yaşım oldu 25 evlenene kadar 27 falan olacak .
Sevgilim de 30 olacak . İlk çocuğu yaparız hemen :KK49:
Ayy heyecanlandım böyle düşününce bebek falan :anneadayı:

ahh ahh banada dedilerde sorun olur diye yok ne olcak dediydim.. Yaşadım çektim.. Yinede çok şukur şuan bebişim benle.. :-) sizede tez vakitte gelir bebiş inşllh

ahh ahh banada dedilerde sorun olur diye yok ne olcak dediydim.. Yaşadım çektim.. Yinede çok şukur şuan bebişim benle.. :-) sizede tez vakitte gelir bebiş inşllh
İnşşallah canım :))
Sende hemencecik doğumunu yaparsın dilerim bi bakarsın paşan kucağında olur :KK200:
Muhabbet için çok teşekkür ederim , güzel sözlerin içinde ayrıca :)
İyi akşamlar :KK60:

Ben 28 esim 36 biz daha dusunmuyoz kiz yaslimi kaldiiimm:KK53:

1456583724588.jpg

Hadi kızlar senlendirelim eskisi gibi bu topigi :KK73::KK73:

Aman olsun ne olucak ya ne guzel iste manken gibi:)
Düğünde falan yüksek giyiyorum baya ama günlük öyle giyince kendimi çok yüksekte hissediyorum :))) haklısın aslında seninle boyumuz aynı dmi :KK54:

Ayni canim.ben takmiyorum giyiyorum valla kim ne dusunurse dusunsun:))
Bizim burda böyle uzun boylu kız çok az o yüzden sanırım :)) heveslendirdin beni param olunca bakayım yüksek modellere :KK45:

X