- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çok mutlu oldumShanna fistik gibisin masallah, zevkinide cok begendim
Kız o topuklularla nasıl rahat ediyorsun ben zibidi gibi konvers,sporlarla geziyorum kombinasyon süpertarzsın
Teşekkürler canım :)Kız o topuklularla nasıl rahat ediyorsun ben zibidi gibi konvers,sporlarla geziyorum kombinasyon süpertarzsın
Alıştın ondan belki bende kendimi leylek gibi hissediyorum mütiş görünüyor ama ayaklarım yoruluyor yaTeşekkürler canım :)
Ben gene sporla hayatta rahat edemem yere basıyorum gibi geliyor
Aynen alıştım artık böyle daha dik ve özgüvenli yürüyorumAlıştın ondan belki bende kendimi leylek gibi hissediyorum mütiş görünüyor ama ayaklarım yoruluyor ya
Dpğru vallaha insan kontes gibi hissediyorAynen alıştım artık böyle daha dik ve özgüvenli yürüyorum
Aynı şeyi haftalarca topuklu giyip spor ayakkabı giyince hissettim bir ufaldım gibi yerden bitmeyim gibi yerde yürüyorum gibiTeşekkürler canım :)
Ben gene sporla hayatta rahat edemem yere basıyorum gibi geliyor
Aynen bana da öyle geliyor sanki o gün çok kısa rukus olmuşum gibiAynı şeyi haftalarca topuklu giyip spor ayakkabı giyince hissettim bir ufaldım gibi yerden bitmeyim gibi yerde yürüyorum gibi
Teşekkürler :))))))çok iddialı :)
Bayıldım elbiseye nerden aldın :)Eki Görüntüle 1799106 Hunharca beğendiğim elbisem yeni aldım tabi alarmı bile üstündeydi çekerken
İzmir demi bir tek var bilmiyorum bu mağaza ama Ambar adında bir mağazaydı . Ve çok komik bir rakama aldım siyahını aldım tabiBayıldım elbiseye nerden aldın :)
Yaaaa bende istiyorummmm Kaça aldın ?İzmir demi bir tek var bilmiyorum bu mağaza ama Ambar adında bir mağazaydı . Ve çok komik bir rakama aldım siyahını aldım tabi