- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
20 tlYaaaa bende istiyorummmm Kaça aldın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 tlYaaaa bende istiyorummmm Kaça aldın ?
çok yakışmış çok güzel güle güle giy. ambar mağazasını biliyorum denizlide de vardı hem güzel hem uygun ürünler oluyordu çok güzelmiş gerçektenEki Görüntüle 1799106 Hunharca beğendiğim elbisem yeni aldım tabi alarmı bile üstündeydi çekerken
Oy anamm çok güzel elbisede vücutta tabii kilo derdi yok giyinin bu güzel kıyafetleriçok yakışmış tatlım güle ,güle kullanEki Görüntüle 1799106 Hunharca beğendiğim elbisem yeni aldım tabi alarmı bile üstündeydi çekerken
haberin olsun çok kıskandım harika olmuşsun sağlıkla mutlulukla giyin..
Ya öyle ahım şahım şeyleri yok ama penye olan elbiselere bayılıyorumçok yakışmış çok güzel güle güle giy. ambar mağazasını biliyorum denizlide de vardı hem güzel hem uygun ürünler oluyordu çok güzelmiş gerçekten
Ablamm Teşekkür ederimOy anamm çok güzel elbisede vücutta tabii kilo derdi yok giyinin bu güzel kıyafetleriçok yakışmış tatlım güle ,güle kullan
Teşekkür ederim begenmene çok sevindim eminim sende çok harikasindirhaberin olsun çok kıskandım harika olmuşsun sağlıkla mutlulukla giyin..
ah ahh bu ceket elımden akıp gıden ceketten gecen sene
ay tarzımız ne kadar benzıyo ya
ah ahh bu ceket elımden akıp gıden ceketten gecen sene
bı butıkte gormustum sıparıs vermeme ragmen getırmedı
nerden aldın canımm sennn[/QUOT
Cotondan almıştım ama iki sene falan oldu :) bende çok seviyorum bu ceketimi :)
cok yakısmısEki Görüntüle 1799106 Hunharca beğendiğim elbisem yeni aldım tabi alarmı bile üstündeydi çekerken
Aaa negüzel ustumdekinden mi varay tarzımız ne kadar benzıyo ya
aynından var :)
evtAaa negüzel ustumdekinden mi var
Güzel ve uyumlu giyinmeyi çok seviyorum sende oylesin yarışma dan da bellievt
bu bluz
eskı yarısmadan botun
sonra kavusamadıgım ceket tarzlarımızın aynı olduguna kanaat geldım
çok seksi ama ben orta kısmını beğenmedim baya dar durmuş