• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Benim anlattığım ve kullandığım parfüm bu canım :)
Eki Görüntüle 1616135

Senin kullandığın parfüm ney ?
Is cikisi boyner den baktim canim,benim kullandigima benzemiyormus :KK16:5-6 tane denedim hepsi birbirine karisti. Suan burnumda hypnotic poison var sadece.Ne baskin bir parfüm bu yaa.Hepsini susturdu, bogazladi ezdi gecti valla :KK45:

Pardon canim yazmamisim dolce gabbana pour femme. O da ayni anlattin gibi de ondan merak ettim.

Is cikisi boyner den baktim canim,benim kullandigima benzemiyormus :KK16:5-6 tane denedim hepsi birbirine karisti. Suan burnumda hypnotic poison var sadece.Ne baskin bir parfüm bu yaa.Hepsini susturdu, bogazladi ezdi gecti valla :KK45:

Pardon canim yazmamisim dolce gabbana pour femme. O da ayni anlattin gibi de ondan merak ettim.
hehehe :KK70: hypnotic aman amann evlerden ırak valla nekadar yoğun baskın ağır baş ağrıtıcı bi koku olduğunu iyi bilirim :KK1:
d&g klasik olanı dimi evet güzeldir o kokuda :)) ama benim 212 sexy'im başka valla hep duyardım orda burda missler gibi kokusunu ama kendimde duymakda ayrı bi güzel miş :KK68: gün içersinde böyle burnuma miss gibi bi koku geliyo ayy diyorum ne güzel bi koku acaba nerden geliyo :KK48: sonra dönüp bi bakarım ki meğer benden geliyomuş :KK45: böylede feleğimi şaşırtıyo benim :KK53: ama çook mutlu ediyo beni koklayınca kendimi böyle çok güzel koktuğum hissine kapılıyorum :KK200:

hehehe :KK70: hypnotic aman amann evlerden ırak valla nekadar yoğun baskın ağır baş ağrıtıcı bi koku olduğunu iyi bilirim :KK1:
d&g klasik olanı dimi evet güzeldir o kokuda :)) ama benim 212 sexy'im başka valla hep duyardım orda burda missler gibi kokusunu ama kendimde duymakda ayrı bi güzel miş :KK68: gün içersinde böyle burnuma miss gibi bi koku geliyo ayy diyorum ne güzel bi koku acaba nerden geliyo :KK48: sonra dönüp bi bakarım ki meğer benden geliyomuş :KK45: böylede feleğimi şaşırtıyo benim :KK53: ama çook mutlu ediyo beni koklayınca kendimi böyle çok güzel koktuğum hissine kapılıyorum :KK200:
Klasik olani degil canim.The one sanirim söyledigin. Ne guzel sen baya baya asik sin parfumune:KK48: Allah bozmasin

bu parfume bakıcam mutlaka cok merak ettım

Klasik olani degil canim.The one sanirim söyledigin. Ne guzel sen baya baya asik sin parfumune:KK48: Allah bozmasin
Senin kullandığın d&g pour femme klasik olanı canım klasik derken bunu söylemiştim ben :) the one ayrı bi koku onuda biliyorum :KK19:
Valla şu sıralar aşk yaşıyorum 212 sexy'imle :KK200::oops: chance ve lacoste kadar beni bu denli mutlu eden bi koku daha olmamıştı şimdiye kadar :)) chance erkeksi diye kafamı kurcalıyordu lacoste da istediğim kalıcık olmadığı için beni üzüyodu ama 212 sexy hem kalıcı hem beni mutlu ediyo daha ne olsun :KK48:

212 sexyemi tabi tabii bakk mutlaka gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :KK200:
okadar güzel anlattınkı resmen kendi parfumumden vazgecıp onu kullanasım geldi kokusunu duymadan hayran etıın ınsallah bende sureklı kullanacagım parfumumu blurum ve o benım kokum olur

okadar güzel anlattınkı resmen kendi parfumumden vazgecıp onu kullanasım geldi kokusunu duymadan hayran etıın ınsallah bende sureklı kullanacagım parfumumu blurum ve o benım kokum olur
İnşallah canım beğenirsin diye umuyorum az sıkmak yeterli oluyor ben evden çıkmadan 1 pıs yapıyorum bütün gün miss gibi kokusu burnuma geliyo :) fazla sıkınca bunaltabilir çünkü öyle fresh bir koku değil az sıkmak yeterli oluyor hem parfümde bereketli oluyor böyle uzun süre gidiyor hemen bitmiyor :)))
Bu parfümü yazın 1 pıs kışında 2 pısla gayetde güzel kullanabilirsin:KK200:

Noa kullandım. Almışken bitireyim bari. Çok beğenmiyorum. Bir de etrafımdakiler de kokuyu hissediyor. O da hoşuma gitti. D&p çok iyi gerçekten. Diğer açık parfümcülerde denediklerimden sonra en iyisi d&p.

Britney Spears Midnight Fantasy kullandım. Şişe bitirme operasyonu başlasın:)) bitirmeyede kıyamıyorum ki şişesi cok güzel :D kokusuda öyle..

Bugün Body shop çilekli vücut spreyi aldım yeni, bugün onu kullandım. Mis gibi kokuyor . Body shop'un çilek serisine bayılıyorum zaten :KK200:

Back