- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.941
roberto cavalli nero assoluto, yaz için uygun değil ama kışı bekleyemedim çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada 212 sexy mutluluk veriyo bu aralar iyiki de almışım yahu bu sıcaklarda bile hem boğmayıp hem aşırı kalıcı olup beni mutlu eden başka bi koku daha olmamıştı bundaki tatlılık başka hiçbi kokuda yok çok güzel tutturmuşlar ayarını orjinalinide almak nasip olur inşallah çok uygun oluyo orjinali indirimli zamanlardaBugün dp lolita lift sıktım.. Misler gibi koktum.. Ayy neden bu kadar mutluluk veriyor bu parfüm bana acaba
bu parfumu çok merak ediyorum nasıl bi koku212 sexy
Tatlımsı kremsi böyle makyaj malzemesi gibi kokuyor canım kendini hissetiren ben burdayım diyen bir koku ama asla rahatsız etmez başını ağrıtmaz :)) evet tatlı ama öyle bayram şekeri tarzında olan parfümlerden değil ben şekerli parfüm kullanamam 212 sexy gibi vanilyalı yumuşak tatlı kokuları severim sıktıktan 10 dk sonra inanılmaz mutasyona uğruyo koku değişiyo farklılaşıyo muhteşem bi kokuya dönüşüyo ben şuan bargellodan açık parfüm olarak kullanıyorum.. Orjinalinide almayı çok ama çook istiyorum inşallah nasib olurbu parfumu çok merak ediyorum nasıl bi koku
Benim kullandığım parfümü anlatmışsın :) Resmini koyar mısın,merak ettim kokusuna bakayım :)Tatlımsı kremsi böyle makyaj malzemesi gibi kokuyor canım kendini hissetiren ben burdayım diyen bir koku ama asla rahatsız etmez başını ağrıtmaz :)) evet tatlı ama öyle bayram şekeri tarzında olan parfümlerden değil ben şekerli parfüm kullanamam 212 sexy gibi vanilyalı yumuşak tatlı kokuları severim sıktıktan 10 dk sonra inanılmaz mutasyona uğruyo koku değişiyo farklılaşıyo muhteşem bi kokuya dönüşüyo ben şuan bargellodan açık parfüm olarak kullanıyorum.. Orjinalinide almayı çok ama çook istiyorum inşallah nasib olur