• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Bugun kenzo flower in the air sıktım. Bu parfumu hangi kafayla aldim gercekten anlamiyorum :/ o kadar siradan ve hafif ki. Bi de pudraya karsi buyuk bir sevgim yoktur. Allahtan kotu degil de dersaneye falan giderken kullaniyorum. Esofman ya da basit kot bluz giyip ozentisiz bir sey yapacakken.. Bugun de oyle bir gundu ama bitecek. 1 hafta kaldi sinava. Sonra ozgurum giyin suslen gez ye eglen:) o zaman bu 100 ml kenzo rafta unutulup gidecek. Yazik olacak verdigim paralara:)

Bvlgari Jasmin Noir. Ama icinde cok az kalmış :( yeni parfüm almak yerine jasmin noirimi de yenileyebilirim her an.:KK17:

Dolce&Gabbana Pour Femme.
Her an vedalaşabiliriz :) Ama yeni parfüm alsam da senden vazgeçmem canım benim:KK45:

Bu parfüm cok tatlı kokuyor ya bildiğin marshmellow kokuyor.
İlk sıkınca öyle canım, pamuk şekeri gibi kokuyor,o halini çok da sevmiyorum.
Kaldıkça vanilya kokusu ağır basıyor,durdukça güzelleşen parfümlerden bence.

Bugun chloe by chloe mi sıktım:) seviyorum bu kokuyu cok:) yagmur yagmis yerler islakken hava da hafif serinse bundan saha iyisi olamaz diye dusunmusumdur hep:)
Canım givenchy dahlia noiri denedin mi? Ben bugün yine denedim cok güzel tamamiyle bebek pudrası gibi temizlik hissi veren bi koku. Bende bundan alacağım galiba kendime :)

İlk sıkınca öyle canım, pamuk şekeri gibi kokuyor,o halini çok da sevmiyorum.
Kaldıkça vanilya kokusu ağır basıyor,durdukça güzelleşen parfümlerden bence.
Evet ilk sıkıldıgında biraz cocuk parfümü gibi kokuyoe annem sevmemişti ama ben şekerli kokuları sevdiğimden beğenmiştim. :)

Canım givenchy dahlia noiri denedin mi? Ben bugün yine denedim cok güzel tamamiyle bebek pudrası gibi temizlik hissi veren bi koku. Bende bundan alacağım galiba kendime :)
Yok canim hic bilmiyorum ama sisesine simdi internetten bakarim gorursem denerim. Tam bi chloe hastasiyim benziyo diosan sanirim bayilirim. Ama chloe nin siktigimda o buram buram bitmek tukenmek bilmeden bana bile kokan o kokusu var ya.. Esim sasiriyo normalde kokulara cok hassasim ve 3 nefes boyunca bi parfumu hissetsem midem bulanmaya baslar ama chloe de surekli koku gelsin istiyorum ve o yuzden hep boynumun on kismina sıkıyorum o zaman koku bana da geliyor;)

Yok canim hic bilmiyorum ama sisesine simdi internetten bakarim gorursem denerim. Tam bi chloe hastasiyim benziyo diosan sanirim bayilirim. Ama chloe nin siktigimda o buram buram bitmek tukenmek bilmeden bana bile kokan o kokusu var ya.. Esim sasiriyo normalde kokulara cok hassasim ve 3 nefes boyunca bi parfumu hissetsem midem bulanmaya baslar ama chloe de surekli koku gelsin istiyorum ve o yuzden hep boynumun on kismina sıkıyorum o zaman koku bana da geliyor:KK66:
Canım givenchy dahlia noir bebek pudrası gibi kokuyor aynı . Yanı tam tanımı bu diyebilirim. Sade bi koku gösterişli değil. Chloe kokuları temiz oldugundan tavsiye ettim :) belki begenmezsin ama bebek pudrası kokusu seviyosan seversin

Back