• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Chanel Chance kullandım:KK200: artık şişemde az kaldı büyük ihtimalle bu sene vedalaşacağız chance ile. Uzun bir süre alamayacağım yeni şişesini.:KK1:
image.jpg

Son düzenleme:
Christian Dior Dolce Vita kullandım. Bugün emin oldum ki bu koku 30 yaş sonrası kokusu. Bana ağır kaçtı, chopard casmirde öyle. 30 yaş sonrası kokusu gibi. Ama tam ofis kokusu diyebilirim. Böyle çalışan şık giyimli bir iş kadınına yakışan parfüm Dolce Vita. Tatlı bi koku. Ama 94 yılından kalma olduğu icin parfümü kokladığınızda tıpkı casmirdeki gibi o "eski zaman" kokusunu alıyorsunuz. Ben beğeniyorum ama sanırım 30 yaşıma gelene kadar kullanamam ben dolce vitayı:) yada kışın buz gibi havalarda kullanırım, o zaman pek sırıtmaz.

Sephora'dan sıktığım Hypnotic Poison kokuyorum şuan :KK70:Sanırım yılbaşında alacağım parfüm bu olur

Bugün wishi denedim yine, ilk sıkıldığında resmen Angel gibi..:KK43: şuan 1-2 saat geçti anca yumusamış kokusu vanilyamsı olmuş. Sevgilimde pek beğenmedi. :KK14:
Bundan tatlımsı koku alan çok insan var ama benim için hiç tatlılık yok. Vanilya da hiç yok. Yoğun bal kokusu geliyor sadece burnuma. =\ ilk sıkışta angel gibi hafiften. Ona katılıyorum.

Back