- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.921
Noa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chanel Coco mademoiselle
Tekrardan aşık oldum bu parfüme
Miss misss ❤
Lissam dünyanın en güzel parfümü de olsa devamlı kullanılırsa insan sıkılır o parfümden de.. normal bişey aslında.. Bal yiyen baldan usanır demiş atalarımız .. doğamızda var . O yüzden ben tek parfüm asla kullanamam.. en az beş altı çeşit olmalı ki dönüşümlü kullanayım .. bıkmayayıM hepsindenya bu güzel de arada bir an gelip sıkılıp daha yumuşak kokulara gidilip sonra tekrar enerjık olmak isteyınce buna gitmek..
dönüp dolaşıp gıtmek gibi =) bazen sert gelıyor bazen zarif
bu parfümde garıp bısey var anlamadıgım
zaten bu parfümler konusunu çözdüğüm anda tek şişe parfümle hayatıma devam edeceğim
Lissam dünyanın en güzel parfümü de olsa devamlı kullanılırsa insan sıkılır o parfümden de.. normal bişey aslında.. Bal yiyen baldan usanır demiş atalarımız .. doğamızda var . O yüzden ben tek parfüm asla kullanamam.. en az beş altı çeşit olmalı ki dönüşümlü kullanayım .. bıkmayayıM hepsinden
çok doğru kuzum katılıyorum sanaLissam dünyanın en güzel parfümü de olsa devamlı kullanılırsa insan sıkılır o parfümden de.. normal bişey aslında.. Bal yiyen baldan usanır demiş atalarımız .. doğamızda var . O yüzden ben tek parfüm asla kullanamam.. en az beş altı çeşit olmalı ki dönüşümlü kullanayım .. bıkmayayıM hepsinden
bayılıyorum bu kokuyaa bennLocoste classic