• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Sıkıldın mı? Ben de almak istiyorum ama uzun süre kullanınca sıkılır mıyım diye korkuyorum. Tabi benim uzun süreden kastım birkaç ay sadece :KK22:
sıkıldım kuzum yaa bu 2. şişem dp den almıştım bu sefer niyeyse baydı beni :oops:daha ferah çiçeksi kokulara yönelmek istiyorum içim açılsın vallaa :KK36:

Hımm anladım canım. Bir süre aynı kokuyu kullanınca insan sıkılıyor gerçekten. 50 ml mi aldın şişeleri yoksa 100 ml mi?
100 ml aldım valla bitmezde şimdi :olamaz: ama napalım artık öylede bitecek böyledee en iyisi 50 ml almak aslında ya sıkılıyosun falan hemencik biter en azından..

Sence Black Opium da kahve notası çok baskın mı? Yürüyen kahve fincanı gibi kokma fikri kafamı karıştırıyor da :KK12:
yani şöyle aslında çok baskın sayılmaz ama ara ara alıyosun kahve kokusunu bu sebepten ötürü sürekli kahve yanında çikolata kurabiye işte pasta yemek gibi bi istek oluşuyo bende ve tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimi :D yemin ederim içim bayıldı artık tatlı yemekten ben böyle değildim yani bunu black opiuma bağlıyorum kilo aldım pantolonlarım olmamaya başladı parfümü sıkmaya korkar oldum :D

yani şöyle aslında çok baskın sayılmaz ama ara ara alıyosun kahve kokusunu bu sebepten ötürü sürekli kahve yanında çikolata kurabiye işte pasta yemek gibi bi istek oluşuyo bende ve tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimi :KK70: yemin ederim içim bayıldı artık tatlı yemekten ben böyle değildim yani bunu black opiuma bağlıyorum kilo aldım pantolonlarım olmamaya başladı parfümü sıkmaya korkar oldum :KK70:
Şaka yapmıyorsun dimi :KK48:. O zaman bariz kahve kokusu var yani.

Back