• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

hangi marka nasıl buluyorsun bende orjinali var ama kıyamıyorum onu tenime doldurmayıda kıyafetime sıkayım kalıcılığı artsın diyorum
Ben eyfelden aldim canim eyfelin chance i cok guzel 😍 lorisde fena degil ama eyfeldeki daha kalici ve daha guzel kokuyo 🥰 en guzeli dp deki chance tabikii benim yolum biraz ters kaldi dp ye eyfelden aldim simdilik bidahakine dp den 100 ml chance alicam.. bu parfum cok baska ya uzun sure kullanmasam ozluyorum kullanmaya baslayinca da birakamiyorum 😍

o parfum nasil ya kalici mi?
Birde chloe classic ve chloe signature aynimi?
Acik parfum olarak satilan classic mi bilen varsa yazsaa:KK66:

Evet chloe klasik ve signature aynı:) DP parfüm de C34 kodu ile yeni aldım. Ilk sıktigimda bu ne ya dedim. Ama sonra yatak odasında kapımın arkasına astigim kıyafetlerim odaya girerken ve dolabima astigim herşey kapağını açtığımda buram buram kokuyor. ( bu kısım yanlış anlaşılmasın giydiğim kabanım pardesum dış kıyafetlerim yani :)

Ama ilginç bir şekilde sıktigim zaman ustumde kokuyu almıyorum cidden. Bide araştırdım Avon Perceive Oasis Chloe signature muadilmiş. Fragrantica da okudum. Koklama fırsatım olmadi. Elimdeki dp şişesi bitince bi tanede oasis almayı düşünüyorum :) bittikçe elimin altında olacak baş parfümlerimden biri oldu chloe signature ya da classic :)

Jean paul gaultier classique edp.. üretiminin durdurulmuş olmasına üzüldüm. Şişemde yaklaşık bir 30 mllik ürün kaldı. Sanırım bitiminde edt olanını deneyeceğim:)

Dior Hypnotic Poison EDT.

şişemin son 5 mlsi kaldı...sephora yılbası indiriminde hypnotic poisonımı mı yenilesem yoksa jpg scandal mı alsam ikilemindeyim.:110:

Back