• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

şuraya da linkimi bırakayım.

Jean paul gaultier scandal by night edp..
Bugün aldım sephora indirimiyle. Muhteşem bir bal kokusu. Bal,tonka fasulyesi ve vanilyanın dansı diyebilirim. Ve aşırı kalıcı, yayılımı yüksek bir koku. Bugün test ettim zaten. 3-4 fıs beni bütün gün götürdü. Hayatımın kış kokusunu buldum sanırım bu kışı sadece scandal by night kullanarak geçirebilirim

Jpg scandal edp.

*Bir konuda yardım. Çok bilinen, eski bir koku var. Herkes karşılaşmıştır bu kokuyla. Tenine uymayan birinde bildiğin çürümüş meyve gibi düpedüz ekşi kokar, ama uyum sağladığı tende soğuk baharat gibi kokar. Tahmini olan?

Ve bugünde yine chloe signature :) uzun zamandır ( yaklaşık 2 ay) değiştirmedim sanırım artık imzam diyebilirim :KK36:

ama tabi bu arada bugün bvlgari jasmin noir sipariside verdim uzun araştırmalarım sonucu :) biraz çiçeksi odunsu kokmak istediğimde jasmin noir. Fresh çiçeksi ( çoğunlukla bu tarz kokmak istiyorum) chloe klasik kullanıcam. Umarım uzun süre bu iki kokuyla devam ederim. Bu sefer benim kişiliğimi anlatan kokuları buldum galiba hadi inşallah <3

Back