• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Şaka yapmıyorsun dimi :KK48:. O zaman bariz kahve kokusu var yani.
yok yaa vallahi noluyo diyorum kendimee dur diyemiyorum yaa mesela geçen hafta hiç sıkmadım kullanmadım yaa gayet rahatım hani öyle kahve içeyim yanında çikolata yiyim falan demiyorum hiç.. ama dün 1 bugün 2 başladı yine istekler yok ya artık eminim yani black opiuma bağlıyorum ben bunu sıkmamam lazım yoksa feci kilo alıcam bu gidişle :oops:

yok yaa vallahi noluyo diyorum kendimee dur diyemiyorum yaa mesela geçen hafta hiç sıkmadım kullanmadım yaa gayet rahatım hani öyle kahve içeyim yanında çikolata yiyim falan demiyorum hiç.. ama dün 1 bugün 2 başladı yine istekler yok ya artık eminim yani black opiuma bağlıyorum ben bunu sıkmamam lazım yoksa feci kilo alıcam bu gidişle :oops:
:KK70::KK70: çok hoşsun canım. O zaman diyet yapanlar ya da kilosuna dikkat edenler için uyaralım bu konuda :super:. Buraya yazmakla çok iyi yaptın bence.

lady million denedim Boyner'de çok hoşuma gitti, jasmin noir önerilmişti lady'ye ağır denilmişti ama Lady tam benlikmiş. jasmin'i beğenmedim. aslan burcuyum ondan olabilir mi acaba :confused:

Wish of love sipariş vermiştim bugün geldi hemen sıktım oohh miss gibi çiçek kokusu içim açıldı valla :KK36:

Benim wishim yok diye havamı atıyon kız 🙈Bende dedemin hac esansını sürdüm ohh miss hacdan gelmişim gibi kokuyorum 😂
yanlız hacı esanslarıda çok kalıcı oluyo he benim babamında var ama çok hafif bi koku hafif olmasına ragman acayip kalıcı bazen bende hacı yağı alıp süresim geliyo :KK48:

yanlız hacı esanslarıda çok kalıcı oluyo he benim babamında var ama çok hafif bi koku hafif olmasına ragman acayip kalıcı bazen bende hacı yağı alıp süresim geliyo :KK48:
Diktorya Secret Diktorya Secret Bazı kokuları kalıcı ve güzel ama bazılarıda Allahım Affet Ayaklı lagım gibi Dedem gelmeden önce ilk kokusu gelir Allasen dede benden uzak dur 😂😂

Diktorya Secret Diktorya Secret Bazı kokuları kalıcı ve güzel ama bazılarıda Allahım Affet Ayaklı lagım gibi Dedem gelmeden önce ilk kokusu gelir Allasen dede benden uzak dur 😂😂
yaa evet bazıları cidden burun yoruyor nefes almaya zorlanıyosun kokuyu solumamak için :D ama benim babamınki çok hoş yaa çok beğeniyorum kokusunu onun ben :KK36:

Back