• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

JANNA CANM YARDIMINA İHTİYACIM VAR :) SADECE SEVİLLERDE SATILAN TOUS PARFÜMLERİ VARYA ONDAN ALCAM AMA SEVİLDE TAKSİT YAPIYORLAR MI BİLMYORM N11 DE TUNA PARFÜMERİ VAR ORDAN MI ALSAM YOKSA HIZLI AL .COM DAN MI HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİN ?? SANIRIM SEN İKİ YERDEN DE ALMISTIN
buldun mu sonunda aradığın kokuyu :)

Lolita lemplica :KK200: Bugün aldım ve uzun zamandır aradığım kokuyu buldumm :KK37:
Herkeste güzel kokmuyormuş internette okuduğum yorumlarda rakı gibi kokuyor gibi şeyler okumuştum . Bende pamuk şekeri gibi hafif çikolata ve vanilya karışımında koku çıktı ortaya , bayıldım :KK37:

Hipnotic poison EDT kullandım şu sıralarda sürekli kullanıyorum ve itiraf ediyorum ki bu parfümü çok sevmeye başladım halbuki nefret ediyordum zamanında bu parfüme resmen hakaret etmiştim utandım valla :110:

Hipnotic poison EDT kullandım şu sıralarda sürekli kullanıyorum ve itiraf ediyorum ki bu parfümü çok sevmeye başladım halbuki nefret ediyordum zamanında bu parfüme resmen hakaret etmiştim utandım valla :110:
Hahaha sende benım gibi zamanında nefret edip olumsuz yaptıgın parfüme bayılmaya başladın demek ki. :D
Bende şu sıralar aynı şeyi chloe love da yaşıyorum. Resmen aşık oldum parfüme sık sık doyamıyorum. Oysaki bi zamanlar cok kötü demiştim :(

Hahaha sende benım gibi zamanında nefret edip olumsuz yaptıgın parfüme bayılmaya başladın demek ki. :KK70:
Bende şu sıralar aynı şeyi chloe love da yaşıyorum. Resmen aşık oldum parfüme sık sık doyamıyorum. Oysaki bi zamanlar cok kötü demiştim :KK43:
aaao_O bende şaşırdım şimdi yorumuna canım hiç sevmezdin bu kokuyu:olamaz: açığı bile benzeyen ve kalıcı olan bir parfüm

Back