- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.361
marc jacobs daisy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çevremdeki herkes bayılıyo diyebilirim. tabi ilk anda biraz ağır geliyo ama kalıcılığı muhteşemCanım bugun denedim bu kokuyu biraz agir geldi bana... kokuyu soran oluyo mu iltifatt aliyi mu
kokusu nasıl acaba ?? merak ettimmenrico..
yazın kullanılır mı bu koku nasıl brazz tarf edebilrmısınzz ??michael kors sexy amber
bu koku kalıcı mı yazın kullanılır mı sizce birde kullanıgnzz zamanlarda soran lar oldu mu hiç yani etkileyicimi ???son soru orjinal mı dolum mu5th Avenue..............şakkıdı
bende onu d&p den aldım siz nerden aldınız kullandıgınız zaman soranlar oldumu aslında hos bi koku ama kullanmayı bırakrm orjinalı nasıl acabaSheseido Zen .. Tam bir yaz kokusu
kalıcı mı siz nerden aldınız acık mı acaba bende almayı düşünüyorm ama kararsız kaldım ?marc jacobs daisy
bende onu d&p den aldım siz nerden aldınız kullandıgınız zaman soranlar oldumu aslında hos bi koku ama kullanmayı bırakrm orjinalı nasıl acaba
aslında cok cekici bir parfüm zen ama cok fazla kişi bilmiyor .. birde orjinali deneyim bakalım eşim begenecekmı :)Ben 2 yıldır yaz parfümüm
Ben 2 yıldır orjinal ve yaz parfümüm olarak kullanıyorm.. doldurma olanlar hem cilde zararlı hemde gerçeği gibi kokmuyor