- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.421
öyle valla ben orjinalini aldım bayıla bayıla sıkıyorumaaa bende şaşırdım şimdi yorumuna canım hiç sevmezdin bu kokuyu açığı bile benzeyen ve kalıcı olan bir parfüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle valla ben orjinalini aldım bayıla bayıla sıkıyorumaaa bende şaşırdım şimdi yorumuna canım hiç sevmezdin bu kokuyu açığı bile benzeyen ve kalıcı olan bir parfüm
Aynen canım ya ben de zamanında çok kötüledim şimdi kullanmaya doyamıyorum insanın zamanla koku algısı değişebiliyormuş gerçekten yaşla alakalıda olabilirHahaha sende benım gibi zamanında nefret edip olumsuz yaptıgın parfüme bayılmaya başladın demek ki.
Bende şu sıralar aynı şeyi chloe love da yaşıyorum. Resmen aşık oldum parfüme sık sık doyamıyorum. Oysaki bi zamanlar cok kötü demiştim
bunların şişelerine bayılıyorum. sizde ki klasik daisy mi? birde eau so fresh versiyonu var. kokusunu biraz tanımlar mısınız?Marc Jacobs-Daisy Hayatımın parfümü diyebilirim her gün kullansam sıkılmam herhalde.
Evet benimki klasik daisy,kokusu ağır değil ama aynı zamanda yaz kokusu gibi de değil ikisinin ortası diyebilirim yaz-kış rahat rahat kullanılabilir. Eşim bile böyle şeylere dikkat etmeyen bir adam olarak bana; bu parfümün kokusu bi ayrı,acaip cezbediyor demişti.bunların şişelerine bayılıyorum. sizde ki klasik daisy mi? birde eau so fresh versiyonu var. kokusunu biraz tanımlar mısınız?
Favori iki kokumdan biridir bence her kurusuna değerEki Görüntüle 1825504 Chanel coco matmazel kullandım sonunda paraya kıydım orjinalini aldım valla açıklarıyla hiçbir alakası yokmuş ya orjinali bambaşka
merhaba bi siteden daisy i satın aldım ancak orjinal olmamasından şüpheleniyorum. rica etsem sizdekinin bir kaç fotoğrafını çekip paylaşır mısınız? özelliklede şişenin altını.Evet benimki klasik daisy,kokusu ağır değil ama aynı zamanda yaz kokusu gibi de değil ikisinin ortası diyebilirim yaz-kış rahat rahat kullanılabilir. Eşim bile böyle şeylere dikkat etmeyen bir adam olarak bana; bu parfümün kokusu bi ayrı,acaip cezbediyor demişti.
chloe love hastası seniiiChloe love
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum eşim Dubai'den getirmişti kalıcılığı gayet iyi (kapağını kızım kaybetti) fakat ben de sizin gibi bir keresinde Daisy değil ama başka bir parfüm siparişi vermiştim,şişe altındaki yazılarda vs bi sorun yoktu fakat kalıcılığı mağazalardan aldığıma nazaran daha kötüydü,daha sonra bir arkadaşım sitelerde satılan bazı parfümlerin orjinal olduğunu fakat son kullanma tarihleri bitmek üzere olduğundan kalıcı olma özelliğini zaman geçtikçe kaybettiğini söylemişti dolayısıyla bunun da fiyatlara yansıtıldığını tabi ne kadar doğru bilemiyorum. Maalesef mağazalarda fiyatlar çok uçuk fırsat buldukça yurtdışından getirttirmeye çalışıyorum.merhaba bi siteden daisy i satın aldım ancak orjinal olmamasından şüpheleniyorum. rica etsem sizdekinin bir kaç fotoğrafını çekip paylaşır mısınız? özelliklede şişenin altını.
Aaa denemedim ama bir deniyim:) fakat eminim bunun içinde de narcisonun şu meşhur miski kullanılmıştır ve ben onun kokusunu sevmıyorum bakalım bunu begenecek miyim :)chloe love hastası seniii
janna canım narciso rodriguez poudre yi denedin mi yeni çıkmış sanırım.
teşekkür ederim fotoğraflar içinYaklaşık 2 aydır kullanıyorum eşim Dubai'den getirmişti kalıcılığı gayet iyi (kapağını kızım kaybetti) fakat ben de sizin gibi bir keresinde Daisy değil ama başka bir parfüm siparişi vermiştim,şişe altındaki yazılarda vs bi sorun yoktu fakat kalıcılığı mağazalardan aldığıma nazaran daha kötüydü,daha sonra bir arkadaşım sitelerde satılan bazı parfümlerin orjinal olduğunu fakat son kullanma tarihleri bitmek üzere olduğundan kalıcı olma özelliğini zaman geçtikçe kaybettiğini söylemişti dolayısıyla bunun da fiyatlara yansıtıldığını tabi ne kadar doğru bilemiyorum. Maalesef mağazalarda fiyatlar çok uçuk fırsat buldukça yurtdışından getirttirmeye çalışıyorum.
Rica ederim,muhtemelen arkadaşımın söylediği doğru çünkü ben de aynı şeyden şikayetçiydim.teşekkür ederim fotoğraflar için
geçen gün mağazadaki parfümlerle karşılaştırdım orjinal olduğuna kanaat getirdim :) yalnız kalıcılığı gerçekten çok az