• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Hahaha sende benım gibi zamanında nefret edip olumsuz yaptıgın parfüme bayılmaya başladın demek ki. :KK70:
Bende şu sıralar aynı şeyi chloe love da yaşıyorum. Resmen aşık oldum parfüme sık sık doyamıyorum. Oysaki bi zamanlar cok kötü demiştim :KK43:
Aynen canım ya ben de zamanında çok kötüledim şimdi kullanmaya doyamıyorum insanın zamanla koku algısı değişebiliyormuş gerçekten yaşla alakalıda olabilir :KK54:

image.jpeg
Chanel coco matmazel kullandım sonunda paraya kıydım orjinalini aldım valla açıklarıyla hiçbir alakası yokmuş ya orjinali bambaşka

bunların şişelerine bayılıyorum. sizde ki klasik daisy mi? birde eau so fresh versiyonu var. kokusunu biraz tanımlar mısınız?
Evet benimki klasik daisy,kokusu ağır değil ama aynı zamanda yaz kokusu gibi de değil ikisinin ortası diyebilirim yaz-kış rahat rahat kullanılabilir. Eşim bile böyle şeylere dikkat etmeyen bir adam olarak bana; bu parfümün kokusu bi ayrı,acaip cezbediyor demişti.

Ben niye bu Addictten vazgeçemiyorum ki keşke zamanında 100lük alsaymışım:KK68:

Evet benimki klasik daisy,kokusu ağır değil ama aynı zamanda yaz kokusu gibi de değil ikisinin ortası diyebilirim yaz-kış rahat rahat kullanılabilir. Eşim bile böyle şeylere dikkat etmeyen bir adam olarak bana; bu parfümün kokusu bi ayrı,acaip cezbediyor demişti.
merhaba bi siteden daisy i satın aldım ancak orjinal olmamasından şüpheleniyorum. rica etsem sizdekinin bir kaç fotoğrafını çekip paylaşır mısınız? özelliklede şişenin altını.

merhaba bi siteden daisy i satın aldım ancak orjinal olmamasından şüpheleniyorum. rica etsem sizdekinin bir kaç fotoğrafını çekip paylaşır mısınız? özelliklede şişenin altını.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum eşim Dubai'den getirmişti kalıcılığı gayet iyi (kapağını kızım kaybetti) fakat ben de sizin gibi bir keresinde Daisy değil ama başka bir parfüm siparişi vermiştim,şişe altındaki yazılarda vs bi sorun yoktu fakat kalıcılığı mağazalardan aldığıma nazaran daha kötüydü,daha sonra bir arkadaşım sitelerde satılan bazı parfümlerin orjinal olduğunu fakat son kullanma tarihleri bitmek üzere olduğundan kalıcı olma özelliğini zaman geçtikçe kaybettiğini söylemişti dolayısıyla bunun da fiyatlara yansıtıldığını tabi ne kadar doğru bilemiyorum. Maalesef mağazalarda fiyatlar çok uçuk fırsat buldukça yurtdışından getirttirmeye çalışıyorum.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 59
  • image.jpeg
    image.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 59
chloe love hastası seniii :KK45::KK45:
janna canım narciso rodriguez poudre yi denedin mi yeni çıkmış sanırım.
o.38296.jpg
Aaa denemedim ama bir deniyim:) fakat eminim bunun içinde de narcisonun şu meşhur miski kullanılmıştır ve ben onun kokusunu sevmıyorum :( bakalım bunu begenecek miyim :)

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum eşim Dubai'den getirmişti kalıcılığı gayet iyi (kapağını kızım kaybetti) fakat ben de sizin gibi bir keresinde Daisy değil ama başka bir parfüm siparişi vermiştim,şişe altındaki yazılarda vs bi sorun yoktu fakat kalıcılığı mağazalardan aldığıma nazaran daha kötüydü,daha sonra bir arkadaşım sitelerde satılan bazı parfümlerin orjinal olduğunu fakat son kullanma tarihleri bitmek üzere olduğundan kalıcı olma özelliğini zaman geçtikçe kaybettiğini söylemişti dolayısıyla bunun da fiyatlara yansıtıldığını tabi ne kadar doğru bilemiyorum. Maalesef mağazalarda fiyatlar çok uçuk fırsat buldukça yurtdışından getirttirmeye çalışıyorum.
teşekkür ederim fotoğraflar için
geçen gün mağazadaki parfümlerle karşılaştırdım orjinal olduğuna kanaat getirdim :) yalnız kalıcılığı gerçekten çok az

teşekkür ederim fotoğraflar için
geçen gün mağazadaki parfümlerle karşılaştırdım orjinal olduğuna kanaat getirdim :) yalnız kalıcılığı gerçekten çok az
Rica ederim,muhtemelen arkadaşımın söylediği doğru çünkü ben de aynı şeyden şikayetçiydim.

Back